16 Nisan 2015 Perşembe

Kayb-ı Kelam Blogger Tema Tasarımı Yenilendi

16 Nisan 2015 Perşembe
yeni blogger tema tasarım kaybi kelam 2015
Merhaba Arkadaşlar;
Bir blog daha kişiye özel blogger tema tasarımı ile yenilendi.Sosyal Medya Kafe yazarlarından olan Rakhaef  Kefren'nin renk seçimi eski kullandığı tema ile aynı renklere hakim turuncu-beyaz ağırlıklı bir blog tasarımı oldu.Kendisine özel tasarladığım blogun özelliklerine geçmeden önce eski kullandığı blogger teması'na bakalım.
Kayb-ı Kelam Eski Blogger Teması Ekran Görüntüsü
eski blogger tema tasarımı kaybi kelam
Rakhaef Kefren'in kendi isteği üzerine farklı yazı fontu ile Kayb-ı Kelam blog ismi kalemden yazılmış görüntüde tasarladım.Altına da blogunun sloganı olan "Kaybolan kelimelerin buluştuğu adres" yazarak blogunun header resmini tamamladım.
Yine kendi isteği üzerine üst sayfalar bölümü olarak misafir yazarlık, hakkımda, iletişim, arşiv,rss sayfa linklendirmesi yapıp sol tarafa arama kutusu ekledim.Bu bölümde blogu ile uyum içinde olan sabit iletişim formu sayfası oluşturdum.
Alt kategori sayfaları bölümünde kendi seçtiği kategorilerin gösterilmesi için yeni bir menü tasarladım.Post yazı alanını devamını oku butonu tasarımı ile devam ettirdim.Yazı başlıklarının yanında kendi isteği doğrultusunda yorum sayısı ve yorum balonu ekledim.
Devamını oku tıkladığınızda yazı alanının alt kısmına benzer yazılar eklentisi, sosyal paylaşım butonları ve etiket yazılarını farklı bir tasarımla tamamladım.
Sağ kolon gadget alanlarının başında sosyal ağları için kendi isteği üzerine bulut sosyal medya ikonları ve sosyal ağlara linklendirmelerini yaptım.Yine kendi isteği üzerine twitter akış eklentisi ve facebook akış eklentisi ekledim.
E-Posta Aboneliğini  bloguna uygun renklerde e-posta resmi ile tamamladım.Sağ tarafta bulunan kategori başlıklarını daha belirgin ve farklı olarak tasarladım.Son yorumlar için blogger'ın resmi rss gadgeti ile oluşturduğum yorumların ,yanlarına yorum ikonu ekledim.
Yorum formuna geçtiğinizde yine bloguyla uyumlu renklere sahip bir yorum formu oluşturarak yazar yorumlarının arka planını farklı tonda belirginleştirdim.Yukarı çık butonunu  bloguna uygun renklerde ekledim.Önceki yazılar,anasayfa,sonraki yazılar bölümü sayfa numaraları olarak ekleme yaptım.En son olarak blogger tema tasarımının google seo ayarlarını da yaparak blogger tema tasarımını tamamladım.
Kayb-ı Kelam Blogger tema tasarımını yakından görmek için burayı tıklayabilirsiniz.(Blog kapandığı için link kaldırılmıştır.)

Kayb-ı Kelam blogunun yazarı Rakhaef Kefren yeni blogger tasarımını sağlıkla,mutlulukla iyi günlerde kullanmasını dilerim.Blogger hayatında ve özel hayatında başarılar dilerim.:)

Sizler de kendinize ve blogunuza özel,seo destekli,blogger tasarımına sahip olmak isterseniz
İletişim sayfamdaki formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Siz hayal edin ben gerçeğe dönüştereyim :)
Herkese sağlıklı,mutlu,başarılı günler dilerim :A
Sibel Ordueri



"Kayb-ı Kelam Blogger Tema Tasarımı Yenilendi" için 35 yorum:

  1. Emeklerine sağlık. Çok başarılı buluyorum yaptığın işleri. Bu işte isteklere cevap vermek kolay bişey değil. Bilgi ve sabrına sağlık:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Kişiye özel blog tasarımlarının en zor kısmı karşındaki kişinin zevklerini bilmeden o kişiye en uygun tasarımı yapabilmek .Blog tasarımlarını severek ve zevkle yapıyorum.Sabırlı olmak herkesin harcı değil malesef :(

      Sil
  2. çok güzel bi tasarım olmuş, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Güzel olmuş Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir sayfa olmuş. Güle güle kullansın Kayb-ı Kelam.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :) Uzun yıllar kullanması dileğiyle...

      Sil
  5. Harika olmuş. Çok ta tarz görünüyor. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kayb-ı Kelam'ın tarzına en uygun şekilde yapmaya çalıştım :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Emeklerinize sağlık çok güzel bir iş çıkarmışsınız ortaya.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. emeklerinize sağlık
    hep savunduğum bir şey var ki o da bir insan sevdiği işi yaparsa çok başarılı olur ki ben de bu yüzden hep sevdiğim işleri yapıyorum sizin de severek yaptığınızdan bu yüzden başarılı olduğunuza inanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Kesinlikle severek ve zevkle yaptığım bir iş. :L Başarılı olup olmadığım ise sizlerin ve tasarım yaptığım kişilerin takdiri...

      Sil
  9. güzel olmuş hiç anlamadığım için yapanları zevkle izliyorum..

    YanıtlaSil
  10. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık...nedense insanlar ilk renklerinden fazla vazgeçemiyor :) çok güzel olmuş gerçekten tek tek ince iş istiyor bu tasarım.Allah sabır versin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiin...
      Genelde ilk renkler tercih ediliyor. Teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Sosyal medya kafeden çok başarılı bir tasarım daha ..Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  13. ne kadar da hoş renk, bayıldım. İyi günlerde kullansın. Seninde emeğine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  14. emeğine sağlık abla yine harikalar yaratmışsın :)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir tasarım olmuş. Güle güle kullansın.
    Sizinde ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  16. Biraz inceledim ve beğendim bu tasarımı. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...