1 Haziran 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , , » Onyüzmilyonoje İle Bursa Blogger Şenliği Sponsorları

Onyüzmilyonoje İle Bursa Blogger Şenliği Sponsorları

1 Haziran 2016 Çarşamba
Merhaba Arkadaşlar
17 Nisan Pazar günü Bursa Crowne Plaza'da gerçekleşen Onyüzmilyonoje İle Bursa Blogger Şenliği tüm detayları ile anlatmıştım.31 Blogger arkaşımızla çok keyifli bir gün geçirmiştik.Bu etkinlikte bizlere sponsor olan firmalar vardı.Harika hediyelerle evlerimize döndük :)
Sponsor  firmaların ürünleri hepsi birbirinden güzel .Aralarında yeni keşfettiğim markalar ve ürünler oldu.

onyüzmilyonoje ile bursa blogger şenliği sponsorları
İlk olarak Crowne Plaza'ya gelerek bizlere birebir ürünlerini tanıtan Thalia Kozmetik her Blogger'ın saç tipine uygun saç bakım sampuanı ,duş jeli ,sabun ve liften oluşan bir set hediye etti.Yağlı ve kepekli saçlar için Propolis Özlü 3'lü banyo seti  harika kokusuyla beni cezbetti.Bu güzel ürünler için Thalia Kozmetik'e ve Funda hanıma çok teşekkür ederim. :)
Thalia Kozmetik Sponsor Firma
Skincode Ve Uriage kardeş markalar olan firmalar yine bizlere Crowne Plaza'da eşlik eden firmalardı.Marka müdürü Esra hanım'ın sunumu ve Pınar hanımın yardımları ile skincode firmasını daha yakından tanıma fırsatı bulduk.Cilt kapsüllerini orada denemiş ve anında cildimize olan etkisini görmüş beğenmiştik.Kapsülleri bitirmek üzereyim :) Skincode  firmasına bu güzel hediyeleri için teşekkür ederim. :)
Skincode Sponsor Firma Crowne Plaza

Uriage termal sprey de her bayanın mutlaka yanında olması gereken bir ürün.Şişmeler,kızarıklar için kullanılan bu ürün aynı zamanda makyaj sabitleyici olarak da kullanılabiliyor.Uriage firmasına bu güzel hediyesi için teşekkürler :)
uriage sponsor firma-crowne-plaza
Watson's Mağazaları sponsor firmalarımız arasındaydı.Kutudan aşağıdaki güzel ürünler çıktı.Watson's mağazalarına güzel hediyeleri için teşekkürler :)
Watson's Sponsor Firma Onyüzmilyonoje Etkinlik
 Blogger dostu Farmasi Kozmetik yine bizleri yalnız bırakmadı.Figen hanım ve Olca hanım Crowne Plaza Otel'e gelerek bizleri yeni ürünleri sunumlarıyla tanıttılar.Özellikle ojenin rengine bayıldım.Bu sene favori rengim mint yeşili :) Ürünler için Farmasi firmasına teşekkür ederim :)
Farmasi Kozmetik Sponsor Firma Bursa Blogger Şenliği
İnstadudak dudak dolgunlaştırıcı aparatı , Fixliner ise eyeliner çekme aparatı ile sponsor firmalarımız arasındaydı.İnstadudak ve Fixliner 'e güzel ürünleri için teşekkürler :)
İnstadudak Fixliner Sponsor Firma Bursa Blogger Etkinliği
Bursa Blogger etkinliğinden sonra çok severek kullandığım bir fincanım oldu.Fruit Flowers'e bu güzel hediyesi için çok teşekkür ederim.Her kahve içtiğimde Blogger buluşmamızı gülümseyerek hatırlıyorum :)
Fruit Flowers Fincan Hediyesi Sponsor Firma
Çok şirin meyveli dudak bakım kremleri ve manikür seti gönderen sponsor firmamız Mediwell'e bu güzel hediyeleri için teşekkür ederim :)
Madiwell Dudak Bakım Kremi ve Manikür Seti Sponsor Firma
Elite Kozmetik ve Catherine Arley Kozmetik aşağıdaki makyaj ürünlerini göndermişler.Özellikle mavi renkli göz farı paleti tam benlik :) (yeşil ve mavi hastası olduğumu duymayan kalmamıştır)Elite Kozmetik'e ve Catherine Arley Kozmetik'e bu güzel ürünleri için çok teşekkür ederim :)
Elite Kozmetik Catherine Arley Kozmetik Makyaj Ürünleri
Solenne ürünlerini  ilk kez bu etkinlikte gördüm.Susuz manikür seti oldukça ilgimi çekti.Ayrıca ayak ve topuk bakım kremi ,oje kurutucu sprey de hemen denemek istediklerim arasındaydı.:)
Beray Kozmetik'e bu güzel ürünleri için teşekkürler :)
Solenne Beray Kozmetik Susuz Manikür Seti Ayak Bakım Kremi Oje Kurutucu
Otacı Bitkisel  ürünlerini severek kullanıyordum.Bu etkinlikte de hediye olarak gelmesi ayrıca sevindirdi beni.Otacı Bitkisel'e bu güzel ürünleri için teşekkürler :)
Otacı Bitkisel Sponsor Firma ve Ürünleri
 Ojelik nail art malzemeleri satan bir firmaymış.Bize bu stickerları göndermiş.Ojelik firmasına teşekkür ederim.Nasıl duracak çok merak ediyorum :)
Ojelik Nail Art Sponsor Firma
Pinkdeco özel tasarım ürünlerinden yastık kılıfı  göndermiş.Yastık kılıfının desenini çok beğendim.Pinkdeco'ya çok teşekkür ederim :) Özel tasarımlar için instagram hesabına bakmanızı tavsiye ederim :)
Pinkdeco Özel Ev Tekstil Ürünleri Sponsor
Etkinlikte masalarımızda bulunan golden renkli gül sabun için Özlem Sabun'a teşekkür ederim :) İnstagram hesabına bakmanızı tavsiye ederim.Birbirinden güzel ürünlerinden sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
Golden Gül Sabun Özlem Sabun
Vanilyalı kokuları her zaman sevmişimdir.Ekoz Kozmetik de vanilya kokulu oda ,dolap  spreyi göndermiş.Kokusu oldukça kalıcı olduğu ve vanilyalı kokusu olduğu için ben çok sevdim.
Ekoz Kozmetik  Vanilyalı Oda Kokusu

Le Petit Marseiliais Beyaz şeftali ve nektarin duş jelinin kokusu oldukça güzel.Forte İletişim'e teşekkürler :)
Le Petit Marseiliais Beyaz Şeftali ve Nektarin Kokulu Duş Jeli

Ogobongo bizlere rengarenk, desenli çoraplar yollamış.Desenleri harika görünüyor.Ogobongo'ya teşekkürler :) Hediye arayışındaysanız veya farklı tasarımlar görmek ,almak isterseniz mutlaka bakmanızı tavsiye ederim :)
Desenli Çorap Ogobongo
Benim küçük erkeğim de popcorn delisi.Paketi görür görmez açıp hemen yemeye başladı :) Popcorn en çok onu mutlu etti. :)MrandMrsPopcorn'a Karamelli Popcorn için teşekkürler :)
MrandMrsPopcorn Karamelli Popcorn
Tüm sponsor firmalara ayrı ayrı yer vermeye çalıştım blogumda .Keyifli geçirilen bir günün sonunda bu hediyeler de günün süprizi oldu .Sizlerin kullandığı memnun kaldığı ürünler var mı? aralarında merak ediyorum doğrusu ;)
Herkese sağlıklı,mutlu günler dilerim :L
Sibel Ordueri



"Onyüzmilyonoje İle Bursa Blogger Şenliği Sponsorları" için 25 yorum:

  1. etkinliklerde çocuklarda düşünülse nasıl sevinmiş afiyet olsun iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)Sevdiği yiyecek çıkınca öyle mutlu oldu ki :A

      Sil
  2. Bu dudak dolgunlaştırıcı aparatlarının etkisi ne kadar sürüyor ?

    YanıtlaSil
  3. ben hepsine bayıldım ve çok severek kullanıyorum :-)))

    YanıtlaSil
  4. Hediyeler çok güzel, birlikte olmak daha güzel olmuştur eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten blogger arkadaşlarla birlikte olmak çok daha güzel ;)Bu ürünler de günün süprizi oluyor bizlere ;)

      Sil
  5. Harika bir günden geriye kalan güzellikler :) hepsini de iyi günlerde kullanın.:)

    YanıtlaSil
  6. Hediyeler çok güzel.. hepsinin bir arada olup da misler gibi koktuğunu düşündüm şu an.. :) Bu güzel organizasyonun güzel hediyelerinin iyi günlerde kullanılması dileğiyle.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Hediyelerin çok güzelmiş , güle güle kullan :) :)

    YanıtlaSil
  8. Sponsor hediyelerinizin hepsi birbirinden güzel.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Skincode da gözüm kaldı. Güle güle kullan canım. Çok güzel hediyeler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Nilgün hanımcım göz kalmayacak gibi değil ki :) Harika bir krem fazla kullanmaya bile kıyamıyorum biticek diye :))

      Sil
  10. Karamelli bir popcorn beni de çok mutlu ederdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlik dönüşü poşetlerden çıkınca çok değerli oldu oğlum için :D Ucundan tadına baktık ailecek :D Karamelli olması ayrı bir lezzet katmıştı ;)

      Sil
  11. Emeklerine sağlık düzenleyenlerin :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  12. Güzel etkinliğinizin tekrarları da olsun armağanlarını sağlıkla kullan canım. Maşallah yakışıklıya kapmış paketi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hatice hanımcım :) Bu tip etkinliklerin tüm illerimizde fazlalaşması dileğiyle :A

      Sil
    2. İzmirli dostlar da yapıyor ağırlıklı olarak mutfak grubu hatta hobiden ben tek kaldığım için tuhaf hissettim kendimi:) biz bir türlü hobicileri toplayamadık:)))

      Sil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...