28 Ocak 2017 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , , , , » Samsung Tablet Çekiliş Sonucu

Samsung Tablet Çekiliş Sonucu

28 Ocak 2017 Cumartesi
Samsung Tablet Çekilişi Sonucu
24.12.2016 tarihinde başlatmış olduğum ve 24.01.2017 tarihinde sonlandırdığım Samsung Tablet Çekilişini yaptım.Çekiliş şartlarım gereği blogda bulunan çekiliş yazıma gelen yorumları değerlendirdim.74 kişi Samsung Tablet çekilişine katılmayı hak etti.Zaman zaman hak güncellemelerini Google+ hesabımdan,facebook ve twitter hesaplarımdan sizlere bildirdim.
Ayrıca aşağıdaki önemli uyarımı da çekiliş postuma yazmıştım.
Samsung tablet çekilişime katılıp,takip eden sonradan takipten vazgeçen kişiler daha sonra düzenleyeceğim çekilişlere katılamayacaktır...👎
Herkesin listesi elimde mevcut olduğu için takipten vazgeçen kişiler kesinlikle diğer çekilişlerime katılamayacaktır!

Çekiliş yapmak her ne kadar karşıdan kolay görünse de aslında çok emek isteyen bir etkinlik.Günlük meşgul olduğumuz işler,çocuklar v.s dolayı yorumlarınızı ve haklarınızı tek tek kontrol edip liste oluşturmak  için çoğu zaman sabahladım.Çekilişe katılan kişiler de belli hakları kazanmak için paylaşımları ve yorumları ile emek verdiler.Gerçek okuyucularımıza çok teşekkür ederim.

Düzenlediğim çekilişle inşallah yeni okuyucularımız bizlerle uzun yıllar birlikte olur...Biliyorum çekilişi kim kazandı ? diye çok merak ediyorsunuz.Sizleri daha fazla bekletmeyeceğim.😊
Samsung Tableti Kazanan Okurumuz 
Samsung Tablet Çekilişini  Kazanan
💥💫FİLM GÜNDEMİ💫💥

Film Gündemi yazarı sevgili Zülal hanım tabletini sağlıkla ,iyi günlerde kullansın.En kısa süre içinde bana iletişim bilgilerini ulaştırmanızı rica ediyorum.Ayrıca tablet elinize ulaştığında en azından google+ hesabınızda tabletin resmini çekerek paylaşırsanız sevinirim.Akıllarda soru işareti kalmaması açısından 😊
Çekiliş videosunu da izleyebilirsiniz.(Video programım pc'de bozulduğu için cepten anca bu kadar olabildi)


Sosyal Medya Kafe ailesine bugüne kadar destek olan yazar arkadaşlarıma ve  okurlarımıza çok teşekkür ederim.Yeni bir çekilişte aynı heyecanla görüşmek dileğiyle..
Sevgiyle kalın...💕💞
Sibel Ordueri


"Samsung Tablet Çekiliş Sonucu" için 24 yorum:

  1. İi günlerde kullanın bareeeee 😃 güzel bir çekilişmis

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim kazanan arkadaşı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Saadet hanım :)Güle güle kullansın Zülal hanım:)

      Sil
  3. Sosyal Medya Kafe'nin ikinci yılını tekrar kutluyorum. Bu aslında çifte kutlama oldu benim için. Nahide Hanım'dan haberi az önce aldım. Güzel haberin şokunu atlatıp öyle oturdum pc nin başına.:) Sibel Hanım öncelikle çok teşekkür ediyorum. Hiç kolay bir iş değil bu çekiliş olayı. Ben bile katılırken parça parça gerçekleştirebildim paylaşım işlemlerini. Facebookta link alamadım bayağı bir uğraştım. İnstagramda nasıl paylaşım yaparım diye yazılar okudum, beceremedim o ayrı konu... Sizin neler yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum...
    Tekrar teşekkür ediyorum, sevgiler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zülal hanım :)Tekrar tebrik ediyorum :) Paylaşım linki konusunda sosyal medya kafe'de resimli anlatımlara yer vereceğim.Bu çekilişten sonra anladım ki pek çok kişi bu konulara uzakmış.İnşallah faydalı paylaşımlar hazırlayabilirim. Sevgiler...

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum Sibel Hanım :) Paylaşım linkini daha önceleri bulabiliyordum. Bu kez olmadı beceremedim bulmayı, konuyla ilgili yayınınızı bekliyor olacağım. :)

      Sil
  4. Tebrik ederim kazananı güzel günlerde kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileğiniz ve yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  5. Hayırlı olsun Sevgili Zülal.. Güle güle kullanın... Film Gündemi bize ne güzel yayınlar hazırlayacak yeni tableti ile..:)
    Sosyal Medya Kafe çok güzel bir çekiliş organizasyonu hazırlamış. Severek eşlik ettik.
    ikinizi de tebrik ediyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Her zaman yeni etkinliklere yer vereceğiz ;) Sevgiler...

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum Nahide Hanım :) Tabletle bir köşeye çekilip film izlemeyi dünüşüyorum :) Yorum da yaparım bolca... Benim delikanlı el koymazsa tabi :))

      Sil
  6. Kazanani tebrik ediyorum. Sizin de ikinci yilinizi kutluyorum. Ben de gelecekte boyle bir cekilis yapabilmeyi umit ediyorum. :))

    YanıtlaSil
  7. Kazananı tebrik ederim... sevgiler Sibel hanimcığım.. takipteyim belki şans bi dahaki sefere bize güler

    YanıtlaSil
  8. Bir sırayla kaçırmışım hayırlı olsun kazanana :D

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler Zülal Hanım...İyi günlerde ve Güzel paylaşımlarda kullanmanızı dilerim.
    Ve Sosyal Medya Kafeyede tekrar nice güzel paylaşımlara...

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...