27 Şubat 2017 Pazartesi

Blogger Hazır Tema(Şablon) Düzenleme Resimli Anlatım

27 Şubat 2017 Pazartesi
Blogger Tema (Şablon) Düzenleme
Merhaba Sosyal Medya Okurları
Blogger tema düzenleme konularının sonuna geldik.Blogger hazır tema(şablon) kullanımını tüm detayları ile resimli olarak anlatmaya çalışıyorum.Blogger Şablon konu anlatımlarında 5.Blogger tema düzenleme anlatımıma geldik.Sizlere sayfa menüsü linkleri,etiket linklerini , sosyal ağ linklerini,renkleri ,yazı fontunu nasıl düzenleyeceğinizi anlatacağım.Her zaman olduğu gibi adım adım ilerleyeceğiz.Bu yazımı ilk kez okuyanlar için daha önce yazmış olduğum Blogger hazır tema anlatımlarım;


Bu yazımdaki anlattıklarımı uygulayabilmeniz için öncelikle yukarıda verdiğim linkleri sırasıyla okuyup uygulamış olmanız gerekiyor.4.Konu takip edenlerin de bildiği gibi demo blog'da bulunan şablon kodlarını, kendi kullanmış olduğumuz blogun şablon kodlarıyla değiştirmiştik.Bu yazımda anlattıklarımı direk kullandığınız blogunuz üzerinden yapacağız.
1.Adım Sayfa Menüsü Linklerini Ekleme
Blogger "yerleşim" alanında gadgetlerin olduğu bölüme geliyoruz.Burada genellikle "Pages" veya "Menü" başlığıyla tasarımcı tarafından hazırlanmıştır.Gadgetin üzerinde bulunan "Düzenle" tıklayalım.Burada dikkat edilmesi gereken nokta eğer orijinal blogunuzda yazı alanından değilde sayfalar sekmesinden oluşturduğunuz sayfalarınız var ise bu linkleri eklemenize gerek yok.Çünkü temayı tasarlayan kişi bunları da kodlayarak hazırlamış.Orijinal bloga geçirdiğinizde sayfalarınız otomatik olarak görünecektir.Ama sayfa olarak ekli bir yayınınız yok ise;
Açılan pencerede "Harici Bağlantı Ekle" tıklıyoruz.Buraya mevcut verdiğiniz etiket linklerini veya herhangi bir yayınladığınız yukarı menüde görünmesini istediğiniz linkleri ekleyeceğiz.Ben size her ikisini de göstereceğim.
A.Direk Yazı Linki
Blogger Tema Menü Düzenleme
"Harici bağlantı ekle" tıkladığımızda  karşımıza tekrar bir pencere açılıyor.Burada ilk bölüme görünmesini istediğiniz sayfa başlığını yazıyorsunuz.2.bölüme de sayfanızın URL kısmını.En son "bağlantıyı kaydet " tıklıyorsunuz.
Blogger Şablon Menü Düzenleme
Tüm sayfalarınızı aynı şekilde tek tek ekledikten sonra karşınızda olan "Kaydet" tıklıyorsunuz.
Blogger Şablon Sayfalar Menüsü
B.Yazı Etiket Linki
Yazı etiketlerinde benzer yazılarınıza verdiğinizde linke tıkladığınızda benzer yazılarınız bir bütün halinde sıralanır.Bunun için size Sosyal Medya Kafe'de bulunan bir yazımdan örnek vereceğim.Sizler de kendi orijinal blogunuzdan eklemek istediğiniz yazı etiket linkinizi bu şekilde alabilirsiniz.
Yazınızın sonuna gelin orada verdiğiniz etiketleri göreceksiniz.

Blogger Yazı Etiketi Linki Bulma


Linke tıkladığınızda aynı etikete sahip tüm yazılarınızın geldiğini göreceksiniz.Yukarıda bulunan URL çubuğundan linki kopyalıyoruz.
Blogger Etiket Linki
A.bölümünde olduğu gibi aynı şekilde etiket linklerini sayfa menüsüne ekliyoruz.

2.Adım Sosyal Ağ Linklerini Ekleme
Benim indirip,yüklediğim tema da sosyal ağ linkleri temanın en altında ve sağ gadget alanında tasarımcı tarafından hazır şekilde kodlanmış.Blogumuzda "yerleşim" tıklıyoruz.Gadgetlerin bulunduğu alanda "footer social" gibi başlıkları bulunan gadgetler sosyal ağ linkleri için yine tasarımcı tarafından hazır kodlanmıştır.Sosyal Ağ gadgetinin üzerine gelip "Düzenle" tıklıyoruz.
Blogger Şablon Yerleşim Sosyal Ağ Düzenleme
Aşağıdaki adımları takip ediyoruz.
Blogger Tema Sosyal Ağ Linkleri Ekleme
3.Adım Sağ,sol ,üst bölümde bulunan sosyal ağ linklerini ekleme
Sağ, sol,üst bölümde bulunan gadget alanında "Follow us" sosyal ağ linklerini de aşağıda anlattığım şekilde düzenliyoruz.

Blogger Şablon Sosyal Ağ Linklerini Ekleme
(Link eklemelerini demo blogda yapmıyoruz.Çünkü eklediğiniz linkler demo blog üzerinde kalır.Orijinal blogunuza linkler geçmez boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.Tekrar orijinal blogunuz üzerinden eklemeniz gerekir.)

4.Adım Blogger Hazır Tema Renk Değiştirme ve Yazı Fontları Düzenleme 
Bu alanda oldukça basittir.Tasarımcı tarafından hazır olarak kodlanmış olduğu için direk Blogger panelinizden düzenleyebilirsiniz."Şablon" ardından "Özelleştir" tıklıyoruz.
Blogger Şablon Özelleştirme
Karşınıza " Blogger Şablon Tasarımcı" bölümü geliyor.Bu alanda aşağıdaki bölümü sol taraftaki bölümleri tıklayarak buluyoruz.(Her tasarımcı farklı isimler verebiliyor)Bu alanda yapmış olduğunuz veya değiştirmiş olduğunuz yazı fontu,yazı fontu büyüklüğü ve renkleri, alt kısımda kendisi otomatik olarak gösterir.En son "bloga uygula"dediğinizde temanıza yapmış olduğunuz tüm değişiklikler kaydedilir.
Blogger Şablon Tasarımcı

5.Adım Blogger Hazır Tema Şablon Header(başlık) Resmi Ekleme
Blog başlığınızı yazı olarak görünmesini istemiyorsanız;
Paint ,photoshop, photoscape programları ile blogunuzun başlık (header) resmini hazırlayabilirsiniz.Hazırladığınız başlık resmini eklemek için "yerleşim" tıklıyoruz.Gadget alanlarında bulunan" header "bölümünü bulup "sayfa üst bilgi gadgeti"üzerine geliyoruz.
Blogger Şablon Başlık Resmi Ekleme
Açılan küçük pencerede aşağıdaki adımları takip ediyoruz.
Blogger Başlık Header Resmi Ekleme
Yukarıdaki gibi "Göz at" tıklıyoruz bilgisayarımızdan kaydetmiş olduğumuz başlık resmine 2 kez tıkladığımızda Blogger 'a ekleniyor.Ardından aşağıdaki adımları takip ediyoruz.
Blogger Header Resmi Ekleme

Son olarak yine tasarımcı tarafından hazırlanmış, indirdiğiniz temanın resimli anlatımlarına ve ekleyeceğiniz kodları açıkça veren internet sayfalarına ulaşacağınız kısa yol ise;

Blogger Hazır Tema Kurulumu İnternet Kısa Yol
Bu adımda Zıp dosyasını açmayı Tema Yükleme konusunda anlatmıştım.
Blogger hazır tema indirip yüklediğim Demo Blog
Blogger hazır tema üzerinde değişiklik yaptığım Demo Blog

Blogger hazır tema kullanımı hakkında tüm  anlatımlarım bitmiştir.Toplam 5 konudan oluşan Blogger hazır tema anlatımlarımda hangi konuda takıldıysanız veya anlamadığınız bir yeri yorum olarak yazabilirsiniz.Sorularınızla tek tek ilgilenip cevap vereceğim.

Sosyal Medya Kafe'de Blogger yardım konularını ve diğer yazılarımızı okumak için takibe alabilirsiniz.Blogger hazır tema anlatım konularını paylaşarak Blogger arkadaşlarımızın faydalanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Özellikle bayan Blogger arkadaşlarımızın 1 yıldır yaşamış olduğu sorunları da kendi kalemimden sizlere paylaşacağım.Boş bir vaktinizde resimli anlatımları adım adım uyguladığınızda herkesin başaracağına eminim.
Blogger tema anlatımlardan faydalanarak Blogger temasını değiştiren herkes yoruma blog linklerini bırakabilir.

Herkes kendi karakterini ve çizgisini kendisi belirler...
Sibel Ordueri


"Blogger Hazır Tema(Şablon) Düzenleme Resimli Anlatım" için 46 yorum:

  1. Sibel abla, bütün bloggerlara örnek davranışından dolayı tebrik ederim. Yazmış olduğunuz kaynak değerindeki beş tane post yazılarınız tema konusuna ilgisi duyanların hepsinin işlerine yarayacaktır. Ben tema yapma sürecinde zayıf olduğum için başarılı olamamıştım. Şimdi yeniden öğrenme amaçlı demo blog açtım. Hiç acele etmeden yavaş yavaş öğrenmeye çalışacağım. Vermiş olduğunuz bilgiler ışığında elinize emeğinize sağlık. Özellikle de bayan arkadaşlarımız umarım daha az etkilenirler. Kendi bloglarını kendileri yapabilirler. Teşvikiniz ve cesaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sizin yaptığınız bu paylaşımları her yürek yapamaz. Yapsa da kaldıramaz. Yolunuz açık olsun. Mümkün olduğu kadar yine takip etmeye çalışacağım. Öğrenme sürecine yine sizinle paylaşacağım.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abdullah öğrenme ve kendini hergün geliştirme çabanı takdir ediyorum.Blogger tema düzenleme konusunda faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Amacım herkesin kendisinin başarması ve başkaları tarafından zor durumlara düşürülmemesi.Güzel yorumun için ben teşekkür ederim.

      Sil
    2. Sibel hanım, öncelikle ücretsiz hazır temayı öğrenip, uygulaya bildikten sonra sizinle paylaşacağımız yazmıştım. Kendime açmış olduğum demo blogundan sizin yazılarınız ışında öğrendim. Ayrıca elinizden geldiğinize bu süreçte yardım ve desteğinizi esirgemediniz için teşekkür ederim.

      Sibel hanım, ücretsiz hazır tema konusunda paylaşmış olduğunuz değerli ve önemli bilgilere fazla bir ilgi ve değer verilmediğini görüyorum. Umarım bundan sonra değer verir bilgisi olmayan blog yazarlarına ulaştırmaya çalışırlar. Gerçekten faydalı oldunuz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

      Bloggerlar ücretsiz hazır temaları kendileri seçip, indirip, bloguna ekleye bilir. Tasarımcı olmalarına gerek yok. Biraz öğrenme isteği ve arzusu bu işi çok güzel bir hale getirebilir. Açmış olduğumu blogun liklini vermek istiyorum. Belki öğrenmek isteyenlere bir ışık olur. Tekrar yüreğinizi, bilginizi, ilginizi, bizlerden esirgemediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Başarılar dilerim.
      http://engelsizalgi.blogspot.com.tr/

      Saygılarımla

      Sil
    3. Rica ederim.Deneme blogunuza baktım gayet güzel olmuş.Ellerinize,emeklerinize sağlık.

      Sil
  2. Sibel cim yazdığın bu seri sayesinde artık kimse kimsenin yardımına muhtaç olmadan tek başına çözebileceği bir seri hazırladın. Gerçekten seni yürekten tebrik ediyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşahcım hoşgeldin.Blogger tema düzenleme konularını, herkesin korkmadan yapabileceği şekilde anlattım.Blogger dünyasına yeni gelenlere ve halihazırda Blogger olanlara faydalı olması dileğiyle.. Yorumun için teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil
  3. selam bana sevgili blogger arkadaşım Nilgün Hanım bir header yapmıştı bloğum için onu kullanmak istiyorum ama nasıl yerleştirecem bloğuma bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu konuda anlatmış olduğum 5.Adım tam size göre.Resimli anlatımları takip ederek header resminizi ekleyebilirsiniz.

      Sil
  4. Verdiğiniz bilgiler ve emeğiniz için çok teşekkürler. Oldukça ayrıntılı anlatmışsınız. Umarım cesaretimi toplayıp ben de bir gün temamda kapsamlı bir değişiklik yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger tema düzenlemeyi korkmadan yapabilirsiniz.Kullanmış olduğunuz temanın yedeğini bilgisayara indirdiğinizde ve ayrı bir demo blog açtığınızda korkmadan herşeyi uygulayabilirsiniz.

      Sil
  5. Faydalı bir seri olmuş gerçekten. :) Bende tekrar hazırlayabilirim. Ben google aramalarda sorun yaşıyorum. Bir kere temamı değiştirmeme rağmen. Düşmeye devam ediyor tekrar değiştirmem gerekecek sanırım :) Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sık tema değiştirmek de Google'dan düşmelere sebep olabiliyor.Baştan başlayarak acele etmeden sırasıyla adımları takip ettiğinizde yapabileceğinizi düşünüyorum.Hangi bölümde sıkıntı yaşadıysanız yorum olarak yazdığınızda elimden gelen yardımı yapmaya çalışacağım.
      Rica ederim.

      Sil
    2. Site haritasında neredeyse bütün yayınlarım dizine eklenmiş durumdaydı. Bir blogger arkadaşım tarafından tema değiştirildikten sonra düşmeye başladı. Ben bu durumu fark ettikten sonra ve tekrar yükselme olmayınca temayı tekrar değiştirdim ancak hiç bir faydası olmadı. Bu süreç altı ay gibi bir sürede gerçekleşti.

      Sil
    3. Maalesef o düşmeleri tekrar toparlayabilmek uzun bir zaman alıyor.Blogger'ın kendi temalarına dönmeniz daha iyi olabilir.

      Sil
  6. Super bir arsiv olusturdun ellerine zamanina saglik canim.
    Sayende hepimizin isine yarayacak harika bilgiler.Tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger hazır temalar bir çok Blogger'ın ihtiyaç duyduğu konuydu.Ben kendi adıma bunları anlatmak için geç kaldım biraz.1 yıl önce anlatmış olsaydım keşke.Güzel yorumun ve Bloggerlara olan desteğin için ben teşekkür ederim.

      Sil
  7. Seni kutlarım kızım. Emeklerine sağlık. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel yazı olmuş bizler için ellerinize sağlık. Beauty Beybinin keşif etkinliğinden geldim. Dilerseniz sizi de bloğuma beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Bloggerlara faydalı olmak için elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  9. Çocuklar ayak altinda olmadigi bir gün bastan okuyup uygulayacagim . Gercekten arsiv niteliginde yazilar tesekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Derya abla .Blogger tema konusunda takıldığın bölümde yorum olarak yazdığında elimden gelen yardımı yapmaya çalışacağım.
      Sevgiler.

      Sil
  10. Öğrenmeye başladım bile Sibelcim 😀. Yazılarının faydalarını görmeye başladım 😊. Dün akşam 2 numaralı uygulamayı yaptım ve kategorilerimi oluşturdum. Ne kadar basitmiş oysa günlerdir uğraşıyordum bir türlü yapamıyordum 😊. Gerçi tema yükleme bu kadar kolay değildir tabii ama olsun bakalım kaç demo heder edicez 😂. Çok teşekkür ederim kendi adıma böyle güzel bilgileri bizimle paylaştığın ve öğrenmemize yardımcı olduğun için sevgilerimle ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra ablacım öğrenmen için faydalı olabildiysem ne mutlu.İstediğin kadar demo blogu heder et.Yap-boz tahtası gibi kullan hiç sorun değil.Sonunda Blogger temanı kendin değiştirdiğinde en mutlu sen olacaksın.Her zaman takıldığın yerde yardıma hazırım.
      Sevgiler.

      Sil
  11. her şey için teşekkürler oldugu kadar yaptım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger hazır tema düzenleme konusunda azminizden dolayı ben de size teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Merhaba Sibel Hanım ben Özgen. Bana mail atmışsınız, benim bloğuma bir göz atarsanız çok sevinirim,ne yapmam gerekiyor bu konuda hiç bilmiyorum,ne eklemem gerekir, nasıl olacak bilmiyorum, çok amatörce buluyorum bloğumu. Diğer bloglara bakıyorum çok iyiler, benimki çok basit geliyor. Sanırım bilgisizliğimden kaynaklanıyor.Siz ne kadar ayrıntılı bilgiler vermişsiniz yazılarınızda fakat ben çözemiyorum olayı, rahatsız ettiğim için kusuruma bakmayın. Bloğum www.mutfakta1inciçblogspot.com sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özgen hanım.Size yardımcı olabilmem için TeamViewer ile uzak masa bağlanmam gerekiyor.Tekrar size mail yolladım.Telefondan da görüşebiliriz.Estağfurullah rahatsızlık durumu ben göremiyorum.Elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.

      Sil
  13. Bu yazılarınız bana çok faydalı oldu. Ben uzun zaman tasarım konusunda tereddüt ettim sizin önceki yazılarınızdan birinden öğrendiğimle bir arkadaşıma rica ettim o da Blogger'ın temalarından birini bloguma uyarladı. Orada yorumlar vardı okudum da ben de cidden tasarımcılar kendileri yapıyor sanıyordum meğer hazır şablona isimlerini koyanlar da varmış... Sıkı takipçinizim bir header istiyorum bloguma o kaldı sadece. Nereden indirebilirim ya da nasıl yapabilirim diye bakınıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger tema konularımın faydalı olmasına sevindim.Maalesef ki hazır tema kullanarak bu hazır temalara 200-300 TL fiyat isteyenler,ücretsiz yapıyorum diye blacklink alanlar çok fazla.Ayrıca yine bu hazır temaları kullanarak mailleri çalanlar,blogları da çalanalr olmuş.Dikkatli olmak gerekiyor.Tamamen karşı tarafa güvenmeden mail şifresi veya bloga yönetici yapılmamalı karşı taraf.
      Header resmi için ücretsiz header resmi tasarlayan arkadaşlar bloglarında paylaşıyor genellikle ama Google amcaya "free header design" "free header" yazarak da farklı hazır headerlar bulabilirsiniz.Ayrıca "paint" "photoscape" "photoshop" programlarını indirim bu programlarla da kendiniz hazırlayabilirsiniz.Benim tavsiyem kullanımı basit olduğu için photoscape programı.
      Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Sizin yazılarınızı ve katılan yorumları okudukça vazgeçtim o işten açıkçası korktum. Sizin yazılarınızı ben arkadaşıma yolladım o da inceledi ve istediğim tasarımı ortaya çıkardı. Blogger'ın hazır tasarımlarına kendi adını koyup bundan kar sağlayanları daha net ayırabiliyorum artık. Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum resim için de. İyi ki yazmışsınız bunları benim gibi hiç fikri olmayanları çok güzel aydınlatan yazılar. Emeğinize sağlık.

      Sil
    3. Merhaba Dilek hanım
      Keşke 1 yıl önce yazsaymışım bu konuları, belki bu kadar üzüntüler yaşanmazdı.Yazılarımın diğer Blogger arkadaşlara ulaşmasını sağlayan herkese buradan da teşekkür ederim.Blogunuzda bulunan iletişim formuna tıkladığımda isim ve diğer bilgiler yazılmıyor malesef.O yüzden facebook hesabınızdan ulaşabildim bakarsanız sevinirim.

      Sil
    4. Teşekkür ederim söylediğiniz için hemen bakıyorum.

      Sil
  14. Evvet Sibel hanım Facebook kullanıyorum bloğuma girdiğinizde orada çıkıyor. Ben birşey sormak istiyorum. Ben bir İnstagram hesabı açtığımda bu sayfa blogda nasıl gösteriliyor yani bloğa nasıl yerleştiriliyor. Benim blogdaki Facebook sayfasını da yakın bir arkadaşım birine rica etmiş ve o kişi de çok zor koyabilmiş, nasıl oluyor bu? Bana ulaşıp yazdığınız için çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özgen hanım facebook sayfanıza ulaşacağım.İnstagram hesabınızı blogunuzda göstermek için resimli bir anlatım yapmıştım.
      http://www.sosyalmedyakafe.com/2015/03/blogger-instagram-eklentisi-slayt-resim-ekleme.html
      buradan faydalarak ekleyebilirsiniz.
      Rica ederim .

      Sil
  15. Tüm bloggerlerin işine yarayacak, işini kolaylaştıracak bir yazı dizisi oldu bu. Ellerine emeğine sağlık.. Bunca teknik bilgiyi derlemek, yazmak ne kadar da zordur. Henüz yeni yeni oluşturmaya başladığım bir bloğum var. Müsait bir zamanda demo blog oluşturup bu adımları takip ederek yeni bloğumu yapılandırmayı düşünüyorum. Yeni blog açma hazırlığında olan bloggerlarında çok işine yarayacağı kesin..
    Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim canım.Yeni Blogger tema kurulumunu ben de merakla bekliyor olacağım.Tema ve tasarım konusunda sorun yaşayan herkese faydalı olmak dileğiyle...

      Sil
  16. Dönüp dönüp okuduğum yazılardan oldu. Tema yükleme ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda oldukça fikir sahibi oldum. Yeni tema yüklerken neyin nerede bulacagimi biliyoRum artık. Yol haritası olmadan yola çıkılmaz değil mi Sibel hanım. İşte bu tema yükleme seri yazılarınız benim yol haritam olacak.
    Çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger hazır tema kullanımında sizlere yol haritası olabildiysem ne mutlu bana Zülal hanım 😇
      Rica ederim.Yeni tema kurulumu yaptığınız blogu merakla bekliyor olacağım.
      Sevgiler💖

      Sil
  17. Blog Dünyası'nda bir çığır açtığını söyleyebiliriz. Bundan sonra aynı üzüntüler yaşanmayacak. Hele yeni blog açanlar için altın değerinde bilgiler. Seni en içten duygularımla kutluyorum Sibel. Güzel bir hafta sonu dileklerim ve sevgilerimle. Yarın tüm yayını bloğumda paylaşacağım :) Zira bugün yayın girdim :) Sana iyi yayınlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece ablacım hoşgeldin.Ahh o üzüntüler inşallah tekrar yaşanmaz ablacım😭Hafta sonu koşuşturmaca geçti.Bloglarla ve yorumlarla ilgilenmeye anca vakit bulabildim.Blogger bayanları adına yazıları paylaşmak istemene çok sevindim ablacım💖
      Sevgiler💖

      Sil
  18. Merhabalar.
    Çok güzel ve yararlı bir çalışmaya imza atmışsınız. Gerçekten ihtiyacı olanlar için bulunmaz bir kaynak olmuş. Emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana Recep bey.Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  19. Merhabalar benim sorum şöyle ; Blogger html düzenleden yeni kodlar ekliyorum ve temayı kaydet diyorum ve kodların kaydettip kaydetmediğini öğrenmek için yeniden yükle yaptığım zaman yapmış olduğunuz veriler kaydetilmemiş olabilir uyarısı çıkıyor bu konuda ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden tşkr ederim.Tarayıcı olarak chrome,firefox ve edge hepsinde denedim aynı sonuca ulaştım.

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...