5 Aralık 2014 Cuma

Ana Sayfa » , , , , , , , , , , , » BloggerTema Tasarım - Makyaj Güzellik - Siyah Kırmızı Blog Tasarım

BloggerTema Tasarım - Makyaj Güzellik - Siyah Kırmızı Blog Tasarım

5 Aralık 2014 Cuma
Kırmızı Siyah Blog Tema Tasarım
Bir blog tema tasarımını daha bitirmiş bulunmaktayım.Blog tema tasarımım güzellik ve makyaj önerileri yapan bloglar için uygun bir blog tasarımı olduğunu düşünüyorum.Bayanların vazgeçilmez renkleri  olan siyah ve kırmızı renkleri kullandım.
Makyaj güzellik Blogger tasarım, 2 bölümden oluşuyor.Blog tasarımının arka planı yıldız pırıltılı gif resim kullandım.Header tasarımı olarak kırmızı siyah renklerden oluşan,bayanları simgeleyen hediye kutusu,ayakkabı,parfüm,bayan resmi,saç kurutma makinesi,ruj ve makyaj fırçalarını birleştirerek bir header resmi oluşturdum.
Sayfaların bulunduğu kısım ise sayfa isimleri başına gelecek şekilde kırmızı kalp kullandım. Sayfaların bulunduğu arka plan rengi gri.Seçtiğimiz sayfanın üzerine gelince siyah oluyor.Sağ bölümdeki gadget bölümünün arka planı ve çerçeve rengini bloga uygun şekilde siyah ve kırmızı olarak ayarladım.Alt kısımda iki bölüm olarak yine istediğimiz gadgeti ekleyebileceğiniz bölüm bulunmaktadır.


Kişiye özel ,seo destekli Blogger tema tasarımına sahip olmak istiyorsanız İletişim Sayfam'dan ulaşabilirsiniz.

Not:  Kişiye özel blogger tema tasarımlarım ücretlidir.Kişiye özel Blogger tasarımları kişiye özel olup indirme veya bir başkasında aynı blog tasarımını kullanmam söz konusu dahi değildir...

Sibel Ordueri
Siyah Kırmızı Blog Tasarım'ını Beğendiyseniz,Aşağıdaki Sosyal Ağ Butonları Sayesinde Paylaşabilirsiniz.
💕⃕


"BloggerTema Tasarım - Makyaj Güzellik - Siyah Kırmızı Blog Tasarım" için 2 yorum:

  1. nasıl yapıyorsun merak ediyorum: :))bu konuyu araştırmaliyim ben de yeni bir tasarım istiyorum. ..çok güzel olmuş: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tema tasarım için HTML ve CSS bilgisi gerekiyor.Resim programlarını da iyi kullanmak blog tasarımı için faydalı oluyor.
      4-5 blog tasarımı olunca bir çekiliş yapmayı düşünüyorum.Sevdicann belli mi olur sana çıkar belki😊

      Sil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...