14 Mayıs 2018 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , , , » Saçım Saçın Olsun Projesine Destek Olan Bloggerlar

Saçım Saçın Olsun Projesine Destek Olan Bloggerlar

14 Mayıs 2018 Pazartesi
Saçım Saçın Olsun Projesine Destek Olan Bloggerlar
Kanser Savaşçıları Derneği'nin başlatmış olduğu "Saçım Saçın Olsun" projesini desteklemek ile birlikte bir tutam saçımla yüzlerine gülümseme olabilmenin mutluluğundan ve heyecanından bahsetmiştim. Bu yazımı paylaşma amacım Blogger dünyasından da desteklerin çoğalması ve daha fazla kişiye saçım saçın olsun projesini duyurmaktı. Çok kısa zaman içinde Kanser Savaşçıları Derneği'ne  verdiğim destek  yazımın geri dönüşleri başladı.

E-Mail gönderenler,telefonla arayanlar,sosyal medya hesaplarımdan gelen mesajlara oldukça çok sevindim.Herkes bir şekilde saç bağışı yapmak istiyordu. Lakin açıcı kullanılmış ve permalı saç kabul etmedikleri için saç bağışı yapamadılar. Saç bağışı yapamayanlar da sosyal ağlarda paylaşım yaparak farklı kişilere ulaşmasını sağladı.Duyarlılığından dolayı herkese çok teşekkür ederiz.💞

En yakın arkadaşlarımdan Fatma'nın yazımı paylaşması ile birlikte küçük bir bağışçımız bana fotoğraflarını göndermiş.Yazdığı notla birlikte saçını bağışlaması, gülümseyen fotoğrafında o heyecanı ve mutluluğu görebilmek ayrı bir mutluluk.Göz yaşlarımı tutamadım.Ecrincim yüreğin hep çocuk kalsın ve sen hep umut ol ,örnek ol,güzellikler saç etrafına. Senin gibi küçük bağışçıların çoğalmasını canı gönülden diliyorum.
O güzel yüreğinden öpüyorum.😘İşte kendisi küçük, yüreği kocaman, tatlı prensesimiz.😍

Saçım Saçın Olsun Saç Bağışı
Yazımla gelen ilk saç bağışcısı olduğu için  blogumda paylaşmak istediğimi belirttim. Hem fotoğrafına hem de saç bağışına izin verdikleri için ailesine de kocaman teşekkürler.💝

Yazımın geri dönüşleri arasında ilk kuaförü projeye dahil ediyoruz.Birilerine ulaşabildiğim ve yüzlerin gülümsemesine sebep olabildiğim için çok mutluyum.Yazımından sonra ben de varım diyen Blogger arkadaşlarımız oldu.Sosyal ağlarda paylaşanların ve blog yazıları ile destek olanların yüreklerine sağlık.Bugün bir bağışçıya ulaşabildiysek inanıyorum ki yüzlerce bağışçıya da ulaşabilmenin heyecanını birlikte yaşayacağız.

Kanser Savaşçıları Derneği'ne saç bağışım ulaşmış.💖 Saçım Saçın Olsun.💕
Saçım Saçın Olsun (@sacimsacinolsun)'in paylaştığı bir gönderi ()

Saçım Saçın Olsun Projesine Destek Veren Bloggerlar Listesi

1.Sibel Ordueri

Saç bağışı ve blog yazım ile Bloggerlar arasında farkındalığı sağlayan yazım; Saçım Saçın Olsun - Kanser Savaşçıları Derneği Ben de Varım

2.Nahide Zereyak

Blog yazısı ile desteği ; Saçım Saçın Olsun Projesi

3.Nihal Yeşiltaç Oran

Blog yazısı ile desteği ; Kanser Savaşçıları Saçım Saçın Olsun Projesi

4.Hatice Yazıcı

Blog yazısı ile desteği ; Saçım Saçın Olsun Projesiyle Yüzler Gülecek

Yukarıdaki listeyi yazılar yazıldıkça güncelleyecek ve blogun sağ tarafına ekleceyeceğim.

Ben de blog yazımla veya saç bağışı ile  saçım saçın olsun projesini duyurmak istiyorum diyorsanız ;
Detaylar;
Saçım Saçın Olsun -Kanser Savaşçıları Derneği  yazımı okuyabilirsiniz.
(Destek veren Bloggerlar yorum veya özelden yazdığı yazıları gönderebilir)

Kanser Savaşçıları Derneği'ne Blogger dünyasından da desteklerin çoğalması dileğiyle...

Sibel Ordueri
Kanser Savaşçıları Derneği "Saçım saçın olsun " projesinin daha fazla kişiye ulaşması için aşağıdaki sosyal ağ butonları sayesinde paylaşabilirsiniz.
💕⃕


"Saçım Saçın Olsun Projesine Destek Olan Bloggerlar" için 16 yorum:

  1. Erkek saçı olmuyor herhalde değil mi? Ana konuyu da okuyup ben de elimden gelen desteği sunacağım. Teşekkürler vesile olduğunuz için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep Bey,
      Erkekler de saçım saçın olsun projesine saç bağışı yapabiliyor.Diğer yazımda tüm detaylar mevcut.Desteğiniz,duyarlığınız için şimdiden teşekkürler.

      Sil
  2. Başta seni ve duyarlı davranıp yazıları ile destek olan herkesi kutluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloggerlar arasında bu duyarlılığın katlanarak artması dileğiyle ablam.💞

      Sil
  3. Keşke saçlarımı kesmeseydim bende destek olurdum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarınızı tekrar uzatıp, saçım saçın olsun projesine destek olabilirsiniz.Ayrıca sosyal medya paylaşımları ve blog yazınızla siz de duygu,düşüncelerinizle farklı kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.💇‍♂️💇‍♀️

      Sil
  4. Tebrik ederim sizleri. Hep dediğim gibi;toplumsal ahlak bozukluğu iyiliklerle düzelecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz☺️ İyilik enerjisinin tüm evrene dağılması dileğiyle.😇

      Sil
  5. çok harika bir proje ben de destek olmak isterim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin canım☺️ Kanser savaşçıları derneğine desteğin için şimdiden teşekkürler🌸

      Sil
  6. Bende kaleme almıştım bu konuyu bu arada. https://copbidonu.blogspot.com.tr/2018/02/kanser-hastalar-icin-sac-bags.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha önce bir çok blog yazarı, köşe yazarı bu konuyu kaleme aldı.Herkese minnettarız insanlık adına.Sizin yazınızı da okumuş,yorumlamış ve destek için sosyal ağlarımda paylaşmıştım.

      Sosyal ağlarda takip ettiğim bir projeydi, ben de saç bağışımla ,saçım saçın olsun projesine destek olup, Blogger arkadaşlarımı da bu projeye destek olmaya davet ettim.Yazımdan sonra farkındalığı sağladığım destek olan Blogger arkadaşlarımızı takip ediyorum.Bu listede yer alan Blogger arkadaşlarımız saç bağışı yapmasalar bile kendi fotoğrafı ile kendi duygu ve düşünceleriyle kanser savaşçılarına destek olan yazı paylaşımları ile listedeler.Bir nevi Bloggerlardan kanser savaşçılarına kendi fotoğrafları ile destek etkinliği diyebiliriz.
      Umarım amacımıza ulaşırız.

      Sil
  7. Böyle bir kampanya için elimden gelenin en iyisini yapmaya her zaman varım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyarlılığın ve gösterdiğin hassasiyet için çok teşekkürler canım.💕

      Sil
  8. Bunu senin kampanyan olduğunu bilmiyordum. Saçlarım güzel olsaydı, bağışlardım. Dilerim, çok kişiye ulaşılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Safiye Hanımcım,
      Bu benim kampanyam değil.Bu Kanser Savaşçıları Derneği'nin Saçım Saçın Olsun Projesi.Ben gönüllü olarak saç bağışı yaptım.Bloggerların da harekete geçmesi,daha fazla kişinin projeyi duyması için Bloggerlar olarak saç bağışı yapmasalar bile kendi fotoğrafları ile birlikte ,kendi duygu ve düşünceleriyle bu projeye destek olmaya davet ettim.Bir nevi Bloggerlar arasında kanser savaşçıları derneğine destek etkinliği gibi düşünebilirsiniz.
      Sevgiler. 💕

      Sil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...