30 Kasım 2016 Çarşamba

Hızlı Saç Uzatan Restorex Şampuan

30 Kasım 2016 Çarşamba
Hızlı Saç Uzatan Şampuan Restorex
Hızlı saç uzatan ve kepeğe karşı etkili Restorex şampuan. Her bayan çabuk uzayan ve sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Özellikle bay/bayan saçlarda yaşadığımız kepeklenme sorunu kabus gibidir. Bugün sizlere bu sorunlarınıza etkili Restorex Şampuan'dan bahsedeceğim.

Yaz tatilimde kuaför fiyaskosu yaşadım. Omuzlarımda olan saçlarımı katlı küt kestirdim. Fakat doğru düzgün bir kesim yapmadığı için saçlarımın görüntüsü çok kötüydü. Saçlarım da öyle kolay uzayan cinsten değil maalesef. Hemen uzatıp tekrar düzgün bir kuaföre saçlarımı kestirmem gerekiyordu. Kulak memesinde olan saçlarımı tekrar kestirmeye kalksam öğrenci traşı olurdu sanırım.

Restorex Hızlı Saç Uzatan Şampuan 


Hemen aklıma daha önce Hüzün Sarısı blogda okuduğum Hızlı Saç Uzatan Şampuan geldi. Restorex şampuanı denemenin tam vakti! Bulunduğum yerdeki en büyük markete giderek Restorex hızlı saç uzatan şampuan aldım. Şansıma kampanyasına denk gelmiştim. 2 tane Restorex şampuan 10.90 TL inanılır gibi değil. Bu kadar ucuz bir şampuan gerçekten saçlarımın hızlı uzamasında yardımcı olacak mıydı ?

Yaz mevsimi ve her gün denize giren biri olarak saçlarım da oldukça kepeklenmişti. O yüzden kepeğe karşı etkili olan şampuanı aldım. Restorex hızlı saç uzatan şampuanı hemen kullanmaya başladım.Yaz mevsimi olduğu için her gün deniz sonrası Restorex ile saçlarımı yıkadım. 2 ay gibi bir kullanım sonunda saçlarım 3 parmak kadar uzadı. Saçlarımın çabuk uzadığı hemen fark ediliyordu. 2 ay önce kulak memesi hizasında olan saçlarım 3 parmak uzamıştı. İzmir'de yakınımın bir düğününde, saçlarımı fönletmeye gittim. Kuaförün profesyonelliğine güvenerek hem saçlarımı fönlendi hem de tekrar saçlarımı kestirdim. Hızlı saç uzatan şampuan Restorex'i hậla kullanmaya devam ediyorum. Kepeklenme sorunu kalmadı ve saçlarım artık daha hızlı uzamaya başladı.

Sizler de Restorex şampuanı merak ettiyseniz şampuanın arkasında bulunan vaadini buraya da yazayım.
Restorex Hızlı Saç Uzatan Şampuan

Restorex Hızlı Saç Uzama Etkisi:


Restorex, Sarmaşık Özlü/Phytosterol içeren bitkisel formül ile saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlar, saçların hızlı uzamasını uyarır.
Formülündeki bitkisel vitamin ve minareller saç köklerini besleyerek sağlıkla uzayan saçları korur,güçlendirir. İçeriğindeki Thymol kepek oluşturan etmenleri engeller ve kepeğin giderilmesine yardımcı olur.


Restorex Hızlı Saç Uzatan Şampuan Kullanımı:


Saçlarınızı ıslattıktan sonra, uygulayın ve köpürtün. Sonrasında bolca su ile duralayın. Gerekirse 2. kez aynı işlemi uygulayın.(Yaz tatili nedeniyle ben her gün saçlarımı restorex ile yıkadım.) Daha hızlı uzama etkisi için Restorex saç bakım kremi ile birlikte kullanın yazıyor.(Saç kremi de kullandım)

Restorex şampuan 650ml ve Paraben İçermiyor!

Bence saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız, kepeklenme sorununuz varsa bu ürüne şans verin. Fiyatı da oldukça uygun. Market, kozmetik mağazası, online alışveriş sitelerinde temin edebilirsiniz. Bu ürünü kullanıp blogunda tavsiye eden Hüzün Sarısı Blog'a çok teşekkür ederim. 😊

En Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri makelemi de okuyabilirsiniz.

Sizler daha önce Restorex hızlı saç uzatan şampuan kullandınız mı? Sizler de nasıl bir etki yarattı ?

Sibel Ordueri




"Hızlı Saç Uzatan Restorex Şampuan" için 9 yorum:

  1. bu şampuanı kesinlikle alacağım teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. 😍

      Sil
  2. Fiyati da cok uygun etkisi de cok guzel aliyim ben de tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet restorex şampuanın fiyatı oldukça uygun.Saç uzatma konusunda en güzel şampuan benim için.
      Rica ederim 😍

      Sil
  3. Hızlı saç uzatan şampuanı 4 aydır kullanıyorum.Etkisi harika saçlarım daha hızlı uzamaya başladı.Fakat saçlarımda kuruma oldu.Saç kremi ile kullanmakta fayda var.İnternette restorex şampuan ile ilgili olumlu yazıları gördükçe daha çok seviyorum.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. Hep merak ediyorum ama kepek sorunum cok. Yani kepege karsi sampuanlara bile karsi benim kafa:) deneme boylari olsa keske.

    YanıtlaSil
  5. Saçlarımı bitkisel zigavus narlı şampuan ile sağlıklı ve hızlı biçimde uzattım.Haftada bir de saçlarım nemliyken argan elıxır saç bakım serumunu uyguluyorum.Saçlarım kırılmadan yıpranmadan uzuyor.

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...