12 Haziran 2018 Salı

Android Ve İOS Cihazlarda En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

12 Haziran 2018 Salı
En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları
Videolar, anılarımızı ölümsüzleştirmek için çektiğimiz kısa filmlerdir. Ailemizle, arkadaşlarımızla, akrabalarımızla çokça video çekimlerini Android ve İOS cihazlarla yapıyoruz. Sadece insanlarla ilgili mi videolar çekiyoruz? Tabi ki de hayır. Doğada gördüğümüz eşsiz manzaraları ve ilgimizi çeken şeylerin de videosunu çekebiliyoruz. İlk yıllarda fotoğraf makineleri aracılığıyla yaptığımız video çekme işlemlerini gelişen teknoloji ile günümüzde akıllı telefonlarımızdan yapmaya başladık. Artık yanımızda video çekmek için fotoğraf makinesi taşımak zorunda değiliz. Lakin video çekmemiz kadar videolarımızı kendimize göre düzenlememiz ve özelleştirmemiz gerekiyor. İşte tam bu esnada uygulama geliştiricileri akıllı telefonlarımız için video düzenleme programları yaparak videolarımızı düzenlememize ve özelleştirmemizi sağladılar. İsterseniz günümüzde Android veya İOS işletim sistemine sahip telefonlarımızda yaygınca kullandığımız ücretsiz, en iyi video düzenleme programlarına birlikte göz atalım.

Android Cihazlarda En İyi Video Düzenleme Programları

Android Cihazlarda En İyi Video Düzenleme Programları

 


1-KineMaster Video Düzenleyici


Kine Master Video Düzenleyici
KineMaster Video Düzenleyici android işletim sistemine sahip telefonlarda en çok kullanılan video düzenleme programlarından birisi olan KineMaster programı sunduğu özellikler ve kolay kullanımı ile telefonlarından video düzenleyen youtuberlara da kolaylık sağlıyor. Videolarınıza, resimler, müzikler, efektler ekleyerebilirsiniz. Ayrıca Android uygulama mağazası olan Google Play Store’da 10 milyondan fazla indirilen program KineMaster programını sizde Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olmasına rağmen uygulama içi satın alımların olduğunu belirteyim.

Android indirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexstreaming.app.kinemasterfree&hl=tr

2-PowerDirector Video Düzenleme Programı

PowerDirector Video Düzenleme Programı

PowerDirector uygulaması da Kinemaster uygulaması gibi Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz, Android işletim sistemine sahip telefonlarda video düzenlenmesi için kullanılan bir uygulamadır. Uygulamanın en güzel yanı kolay bir arayüze sahip olmasıdır. Videolarınıza KineMaster programında olduğu gibi resim, video, efektler ekleyebiliyor ve cihazınıza düzenlediğiniz videoyu istediğiniz kalitede indirebiliyorsunuz. PowerDirector ve KineMaster programları günümüzde hala hangi programın daha iyi olduğunu anlamak için karşılaştırmalar yapılabiliyor. Kişiden kişiye değişse de ben yazımda KineMaster Programını daha fazla kullandığım ve beğendiğim için ilk sıraya koymayı tercih ettim. Lakin PowerDirector programı da en az KineMaster programı kadar iyi bir programdır. Denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Az bir süre kullansam da güzel efektlerin programda yer aldığını söylemeliyim. Bu programda da uygulama içi satın alımlar mevcut.

Android İçin İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.powerdirector.DRA140225_01

3-Video Show Programı

Video Show Düzenleyici

Video Show programı sıklıkla kullandığım, videolarımı film gibi yapmamı sağlayan önemli bir uygulama. İnternetten indirdiğiniz resimleri kullanabilir, videolarınıza kendi sesinizi veya hazır indirilen sesleri ekleyebilirsiniz. Özellikle slayta benzer videolar yapacaksanız kesinlikle öneririm. Diğer programlarla uzun uzun uğraşacağınız işlemi 10 dakikada profesyonel bir şekilde yapabiliyorsunuz. Sağladığı kolaylıklar nedeniyle listemin 3. Sırasında bu programa yer vermek istedim. Video Show diğer önerdiğim programlar gibi Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Eğer isterseniz uygulama içi satın alımlar yaparak Video Show’un sunduğu daha fazla hizmete ulaşabilirsiniz.

Android İçin İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xvideostudio.videoeditor

4-Viva Video Düzenleme Programı

VivaVideo Düzenleme

Viva Video, eminim duymuşunuzdur bu programı. Diğer önerdiğim programlar gibi 10 milyondan fazla indirilen bu uygulamayla videolarınızın hızını, efektlerini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca programda yer alan araçları kullanarak videolarınızı özelleştirebilirsiniz. Video kırpma, video çoğaltma, video bölme, videoyu tersine çevirme gibi özellikleriyle de ön plana çıkan programı diğer önerdiğim programlar gibi Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu programda da yine uygulama içi alım satım mevcuttur.

Android İçin İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quvideo.xiaoying

İOS Cihazlarda En İyi Video Düzenleme Programları 

İOS Cihazlarda En İyi Video Düzenleme Programları

1-Clips 

Clips Video Düzenleme Programı

Clips programı Apple şirketini tanıttığı İOS sistemine sahip cihazlarda video ve resimlerinizi düzenlenleyebileceğiniz bir programdır. Uygulamanın İCloud ile senkronize çalıştığını söyleyelim. Böylece tüm cihazlarınızdan projenize ulaşabilir, İCloud sayesinde düzenleyebilirsiniz. Videolarınıza emoji ve çizgi film temalı animasyonlar ekleyebilirsiniz. Daha sonrasında kolay bir şekilde videolarınızı çevrenizle veya sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

İos İçin İndirme Linki: https://itunes.apple.com/tr/app/clips/id1212699939?v0=www-tr-clips-app

2-Viddy Video Düzenleme Programı

Viddy Video Düzenleme Programı

Çok sayıda filtre ve renklendirme sunan önemli video düzenleme araçlarından birisi olan Viddy programı videolara müzik eklemenize de olanak sağlamakta. Videoları kolay bir şekilde çevrenizle paylaşmanıza kolaylık sağlayan uygulama birçok yönden avantaj sağladığını söyleyebiliriz. Lakin uygulamanın bahsetmemiz gereken dezavantajlarından birisi ise diğer uygulamalar gibi uygulama içi satın alımları barındırmasıdır. Yani uygulamanın tüm özelliklerine erişim sağlayabilmeniz için belli bir miktarda ödeme yapmanız gerekiyor. İOS işletim sistemi kullanıyorsanız bu programı videolarınızı düzenlemek için kullanabilirsiniz.

İOS İçin İndirme Linki: https://itunes.apple.com/tr/app/vid.dy-add-top-notch-filter.s/id1093102264?mt=8

3-Cute Cut Video Düzenleme Programı

Cute Cut Video Düzenleme Programı

Cute Cut programı iddialı sloganları ile video düzenleme programı arayan İOS Kullanıcılarını bir hayli heyecanlandırıyor. “ Tamamen Farklı Bir Video Düzenleme Programı “ sloganı ile diğer video düzenleme araçlarından farkının olduğunu belirtti. Profesyonel video düzenleme programlarını aratmayan programın en önemli özelliği kullanıcıların rahat kullanabileceği bir arayüze sahip olmasıdır. Ücretsiz bir şekilde indirip hemen kullanabileceğiniz program, videolarınıza kendi videolarınızı ve resimlerinizi eklemenize olanak sağlamakta. Diğer programlar gibi uygulama içi satın alımlar bulunduran programın dezavantajlarından en önemlisi uygulamanın ücretsiz sürümünde videolarınızı bir süre ile kısıtladıklarını ve videolarınıza Cute Cut yazısını gösterdiklerini söylemeliyim. Lakin belli bir ücret vererek Pro hesabına geçmeniz karşılığında video kısıtlaması ve Cute Cut yazısının videolarınızdan kaldırılır.

İOS İndirme Linki: https://itunes.apple.com/tr/app/cute-cut-full-featured-video/id583555212?mt=8


Konuk Yazarlık
Yazar Hakkında:Teknoloji sevdalısı, yazı yazmayı araştırma yapmayı seven blog siteleri hakkında deneyimlerini ve edindiği bilgileri detaylı bir şekilde Blog Site Rehberi adlı sitesinde paylaşıyor. Tek amacı blog sitesi açmak isteyenlere yardımcı olmak ve okuyucuları için özgün, kaliteli içerikler üretmektir. Her geçen gün daha fazla çalışarak kendisini geliştirmeye çalışan genç bir blog yazarı.

Konuk yazarımızın " Android Ve İOS Cihazlarda En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları " makalesini beğendiyseniz, aşağıdaki sosyal ağ butonları sayesine paylaşabilirsiniz.
💕⃕


"Android Ve İOS Cihazlarda En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları" için 13 yorum:

  1. Tam da benlik bir konu. Sık-sık günlük videolar çekmeyi ve düzenleyerek saklamayı çok seviyorum. Hatta etrafımda her kes çok beğenir bu videolarımı. Ama açıkçası çok arasam da yalnız Viva Video programı daha kullanışlı gelmişti bana. Şimdi hemen diğerlerine bakmaya gidiyorum.😊 Çook faydalı bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok faydalı bilgiler teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle misafir yazınız için teşekkür ederiz.
    Sürekli video çekiyorum.Çektiğim videoları düzenlemek için video düzenleme programlarını daha önce araştırmıştım.İOS cihazlar için Clips ve Viddy uygulamasını ilk kez yazınızla birlikte öğrenmiş oldum.Video düzenleme için bu programları hemen kullanmaya başlıyorum.
    Blog yazarlığında başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. viva vidio düzenleme programını biliyorum. Hatta ara ara kullanıyorum. Onun dışındakileri bilmiyordum. Bir bakayım. Bana uygun bir program bulacak mıyım. :)
    Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Bu yazının bana çok faydası olacak. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. "Video düzenleme programları" arıyordum.Tam isabet oldu."Ücretsiz indirilebilecek programlar" ı da görünce çok sevindim.Meğer işe yarar ne güzel programlar varmış.Genç yazar kardeşimize de sevgiler,başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Viva Video programı dikkatimi çekti. Bir çok instagram kullanıcısında görmüştüm. Clipsi bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir yazı olmuş. Video düzenleme programlarını bir araya toplamışsınız.
    Ben de hem IOS hem de Android kullanıcıları için InShot uygulamasını önerebilirim. Kolay bi kullanımı var.

    Yazar arkadaşımıza başarılar dilerim. İyi bloglar.

    YanıtlaSil
  9. Telefondan hiç video düzenlemesi yapmıyorum. Slaytlar için olan 3. sıradaki video shoW programını inceleyeceğim. Mazallah pc bozulursa yedekte kullanabileceğim bir programım olmalı.
    Android ücretsiz video düzenleme programları yazınız çok işime yarayacak, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. KineMaster'ı yüklüyorum şu anda.

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  11. Makalenizi sonun kadar okuma fırsatım oldu güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık teşekkürler hocam.

    YanıtlaSil
  12. Hepinize güzel yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Sitemde sizleri ağırlamayı çok isterim.

    YanıtlaSil
  13. Cep telefonunda kullanabileceğim video düzenleme programı bakınıyordum bende. Hepsini de inceleyeceğim. ücretsiz olanları tercih sebebim olacak.
    Harika bir paylaşım olmuş Ahmet bey, teşekkürler

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...