14 Ocak 2019 Pazartesi

Kullandığım Hızlı Saç Uzatan Ürünler

14 Ocak 2019 Pazartesi
Merhaba
Yine buluştuk. Bu defa herhangi bir saptama yapmıyorum, kullandığım hızlı saç uzatan ürünler hakkında bilgiler vereceğim. Hızlı saç uzatan şampuan, hızlı saç uzatan yağlar, hızlı saç uzatan maskeler, saç uzatan kremler bana en çok sorulanlardan. Tüm bunlara en doğru yanıtı verebilmem için saç uzatma vaadi olan hemen her ürünü alıp, denemek istedim. Denerken de asla gelişigüzel olmadı bu denemeler. Detaylıca günlerce haftalarca. Sonuçtan emin olmak için bir değil iki tane bitirdim bazen. Kimi ürünü kaldırıp attım, çünkü vaatlerini yerine getirmiyordu. Kimini ise başımın tacı yaptım tabiri caizse.
Hızlı Saç Uzatan Ürünler

İşte şimdi size baş tacı ettiğim, saç uzatmada gözle görülür etki yapan ve benim gibi saçları uzamamak için inat eden birinin saçlarında bile uzamayı gerçekleştiren üç üründen bahsedeceğim. Tabi bu ürünleri uzun uzun anlatmayacağım. Tek tek yazıp, kısa bilgi vereceğim. Kendi blogumda detaylıca anlatmıştım; oraya da link veririm, dilerseniz devamını oradan okursunuz.
Bu yazıda saç uzatan şampuan, saç uzatan yağ ve saç uzatan maske olmak üzere 3 ayrı üründen bahsedeceğim. Ve yazımın sonunda bu ürünlerden en çok ne şekilde faydalanırsınız ondan da bahsedeceğim, lütfen atlamayın.
Önce hızlı saç uzatan şampuan ile başlayalım kullandığım hızlı saç uzatan ürünleri anlatmaya.

Hızlı Saç Uzatan Ürünler



Uzun zaman önce kullanmaya başladığım ve etkisinden emin olduğum Revox At Kuyruğu Şampuan  bu yazıda mutlaka bulunması gerektiğini düşündüm.
Şampuan 400 ml kokusu herkesin hoşuna gitmeyebilir ama ben sevdim. Kalıcı değil zaten. Saçları oldukça geç uzar. Bir ümit diye 70 gün boyunca kullandım. Bu süre boyunca yaklaşık 3.5 santim uzadı saçlarım ki bu benim için imkansız gibi. Saçları sağlıklı uzayan kişilerde sanıyorum çok ciddi bir fark olur. Yeniden alacağım; saçlarımı uzatma kararı aldım. Öncesi sonrası fotoğrafları benim blogumdaki detaylı yazıda var. Ürün adını tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Burada da bir bakım yağından bahsedeceğim size, saç uzatma etkili HC Complex Saç bakım yağı. Bu yağ ile saçlarımın çok kötü olduğu bir dönemde tanıştım. Hani tiftik tiftik bir saç görünümü vardır ya, o haldeydi saçlarım. Fön çekmeden, çektirmeden dışarı çıkmıyordum. Oldukça düzenli olarak HC Complex'i kullanmaya başladım. Saç uzatmadaki başarısı, saç dökülmesini azaltması ve saçı onarması aşırı hoşum gitti.Ve ne zaman saçlarımı kötü halde görsem saç bakım yağı alıyor ve kullanıyorum. Yine öncesi sonrası fotoğraflarını ve detaylı yazısını ürün adını tıklayarak okuyabilirsiniz.


Şimdi de bir saç maskesi var. Dax Supergro mucizesi diyenler de var bu ürün için. Çok fazla konuşuldu hakkında çok fazla övüldü. Ben de işin açığı merakımdan aldım, yine bir saç uzatma macerası başlangıcında. Saç uzatma garantili bir ürün olduğunu net olarak söyleyebilirim. Bu üründe en çok endişe edilen saçlardan arındırma durumu. Onu da yazımda detaylıca anlattım; ürün adı üzerine tıklayabilirsiniz tüm detaylar için.

Çok fazla zamanınızı almamak için ürünlerin detaylarını değil net sonuçlarını paylaşmak istedim sizinle. Dediğim gibi ürün isimlerine tıkladığınızda detay ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.
Şimdi gelelim kullandığım hızlı saç uzatan ürünler ve bunlar gibi iddialı vaatleri olan ürünleri nasıl kullanmamız gerektiğine. Öncelikle önerildiği şekilde kullanmamız şart! Yani saç maskesi saçta 2 saat durmalı diyorsa 1 saat tutup yıkamamalıyız. Yine en önemli noktalardan biri düzenli ve uzun süreli kullanmak. Önemli vaatleri olan ürünlerden bir haftada sonuç beklememiz çok akıllıca olmaz. Mesela yukarıda bahsettiğim HC Complex'in en verimli halini ben 1.5 şişe kullandıktan sonra gördüm. Prospektüsünü okumasam ilk birkaç kullanım sonrası bırakırdım kullanmayı, çünkü saçlarımın dökülmesi çoğaldı. Orada öğrendim ki benzer ürünler deriye zorla tutunmaya çalışan saçı atarmış ve bu sebeple dökülme fazlalaştı zannedermişiz. Bazı Blogger arkadaşlarım 1 haftada anti aging ürün yorumluyorlar, dehşetle izliyorum onları. Lütfen burayı atlamayın, düzenli kullanım şart.

Saçlarımı yeni yıla girerken biraz kestirdim. Şimdi de söylediğim gibi uzatma kararı aldım. Ve bu üç ürüne yeniden başlayacağım. Beni İnstagram'da da takip edebilirsiniz, huzunsarisiblog oradaki adım.
Şimdilik yazımı sonlandırıyorum, yeni bir yazıda yine buluşmak üzere diyorum.
Sevgiler.

köşe yazarı nihal yeşiltaç orhan
Yazar Hakkında: 
Nihal Yeşiltaç Oran. İstanbul'da yaşıyor ve çalışıyorum. Bir müzik yapım firmasının basın ve halkla ilişkilerini yürütüyorum. Mesam üyesiyim. Uzun yıllardır köşe yazarlığı yapıyorum. Hüzün Sarısı isminde bir yaşam blogum var. Evliyim iki evlada sahibim. Az uyuyup çok çalışanlardanım.


"Hızlı Saç Uzatan Ürünler" makalemi beğendiyseniz, aşağıdaki sosyal ağ butonları sayesinde paylaşabilirsiniz.
💕⃕


"Kullandığım Hızlı Saç Uzatan Ürünler" için 29 yorum:

  1. aa harika kızım için not alıyorum hemen bu ürünleri her genç kız gibi o da uzun saç sevenlerden...sevgilerimle...takipte olacağım...

    YanıtlaSil
  2. benim gibi saçları zayıf, güçsüz ve uzamayan biri için hızlı saç uzatan ürünler yazınıza denk gelmek çok isabetli oldu.. Ürünleri not aldım. Dax Supergro ile ilgili yazınızı okumuştum. Mutlaka deneyeceğim. Çok teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyim sonucunuzu da paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler benden...

      Sil
  3. Çok faydalı oldu.tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Emeğinize sağlık, çok faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Benim saç uzatmaya değil de beyazlarımın kalıcı olarak durmasına ihtiyacım var ama öyle bir şey henüz icat edilmedi sanırım :) Faydalı paylaşım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bununla ilgili bir denemem olacak. Başarılı olursa paylaşacağım.

      Sil
  6. Saçların hızlı uzaması üzerine etkili bir makale'ye yer vermişsiniz Nihal hanım saç uzaması dökülmesi problemleri olanlar için yararlı bir içerik olacağını düşünüyorum, tüm @Sosyal medya kafe ailesine'de başarılar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Saç uzatma konusunda genelde sorun yaşıyorum, çok yavaş uzuyor.Bir kaç yöntem denedim ama pek etki etmedi. Yukarıda paylaştığınız önerileri daha önce denemedim ve duymamıştım. Teşekkürler yazınız için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de saçlarımın zor uzaması gibi bir sorunum var, yukarıda da yazdığım gibi. Ama bu 3 ürünü düzenli kullanınca ciddi anlamda etkili oluyor.
      Sevgiler

      Sil
  8. Hc comlex var kokusu kötü baya ama ciddi bitkisel ürün belli yani, iyi hatırlattın azcık kullanayım bari umarım bozulmamıştır 1-2 senedir benimle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Tamamen bitkisel olduğu için mis bir koku yok. Ama azıcık kullanarak sonuç almak biraz güç.
      Yağ bitkisel olduğundan bozulmuş olacağını sanmıyorum ama isterseniz İnstagram @hccare hesabına bir sorun.
      Sevgiler

      Sil
  9. yazdığınız üürünleri denedim evet pozitif etkileri var .yaklaşık bir yıl kullandım.daha sonra kuaförümün önerisi üzerine yine at kuyruğu ama başka marka bir şampuan aldım ki saçlarım permadan dolayı yıpranmıştı ve kısacık kestirmiştim.3 yıldır aynı şampuanı kullanıyorum .aynı ürünün keratinli bakım yağınıda.saçlarım şimdi omuzlarımı geçti.dökülme sorunum yok yok.ve oldukça sağlıklı.bir ara çok az ayı yağı bulmuştum.yaklaşık 4 ay kullanıma yetti ve sadece şakak kısımlarına kullanabildim çok az olduğu için.ve o kısımlarda güzel sonuçlar aldım.ki ayı yağınıda en az bir yıl kullanmak gerekiyormuş.şampuanın adı pure expert.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      bahsettiğiniz ürünü kullanmadım ama bakacağım.
      Sevgiler

      Sil
  10. Doğru ürünü bulabilmek için bazen aylarca sürüyor bu denemeler.Tavsiyeleri değerlendireceğim :)

    YanıtlaSil
  11. Bu markayı denememiştim. Yazınızdan sonra denemeyi düşünüyorum. Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  12. saçım çok dökülüyo,nerdeyse kel kalıcam..😀 bunlar işe yarar mı acaba,bi deneyim bakim,saçımın çabuk uzaması lazim..bilgiler için emeğinize sağlık..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlar dökülmeye başladığında müdahale edilirse kurtarmak mümkün ancak dökülüp, gözenekler kapandıktan sonra yazık ki yapılacak bişey kalmıyor. Dökülmeyi durdurmak ve yeni saç oluşumunu sağlamak için Hc Complex yağı kullanabilirsiniz ve yine Hc Doping özellikle erkek tipi saç dökülmesinde verimli bir ürün. Onun da öncesi sonrası fotoğrafları blogumda var.
      Rica ederim.

      Sil
  13. Hızlı saç uzatan ürünler içinde bahsettiğiniz gibi doğal ürünlerin önemli olduğunu düşünüyorum. At kuyruğu şampuanı kullanmadım ama bu bitkiyi çay olarak demleyip içiyordum ısırgan otuyla beraber. Bir süre sonra saç dökülmem durdu ve yeni saçlar çıkmaya başladı. O yüzden etkili olduğunu biliyorum. Teşekkürler bu güzel bilgileri verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay olarak hiç denemedim ve hakkında da bir şey bilmiyorum. Ben teşekkür ederim ilginiz için.
      Sevgiler

      Sil
  14. Saçlarımı ihmal ettiğim bugünlerde bu paylaşım çok iyi oldu. En yakın zamanda bakıma başlıyorum 🤗😇

    YanıtlaSil
  15. Cok faydalı bir yazi.Not aldım .Teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Çok faydalı bir yazı olmuş. Aralarında denediklerim ve olumlu sonuç aldıklarım var. Özellikle dax supergro gerçekten başarılı bir ürün. Ancak saçlardan zor arınması konusunda haklısın. Saça su değmeden ilk önce şampuan ile yıkamak arındırma konusunda biraz yardımcı oluyor :) Emeğenize sağlık :)

    YanıtlaSil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...