15 Nisan 2019 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , , , , , , , , , , » Evde Yürüyüş Nasıl Yapılır? - Leslie Sansone İle Zayıflayanlar

Evde Yürüyüş Nasıl Yapılır? - Leslie Sansone İle Zayıflayanlar

15 Nisan 2019 Pazartesi
Leslie Sansone İle Zayıflamak

Evde yürüyüş nasıl yapılır? Leslie Sansone ile zayıflayanlar nasıl zayıflıyor?

Merhaba Sosyal Medya Kafe Okurları🙋

Çoğu kişi, kilo vermek, sağlıklı kalmak için spor salonlarındaki egzersizleri yapmak zorunda olduğunu düşünüyor. Ancak bu doğru değildir. Evde yürüyüş yapmak oldukça kolay ve rahattır. Aslında, evde yapılan basit hareketler ve "Leslie Sansone's Walking at Home"  gibi evde yürüyüş programı ile zayıflamak mümkündür. Leslie Sansone videoları ile zayıflamak ve fit olmak çok eğlenceli!

Şeker ve Tiroit hastası olduğum için sık sık kilo alıyor ve zayıflamak için bir diyetisyen yardımı ile evde farklı sporları yapıyorum. Evde spor yapmaya 15 yıl önce eve aldığımız "Eliptik Bisiklet" ile başlamıştım. Evde bisiklet çevirme sayesinde 1 yılda 76 kilodan 53 kiloya düşerek 23 KG zayıfladım.(Yıl 2004)Eliptik bisikletimin ayak basma yeri kırılınca, kapalı balkonda baş köşede yerini aldı. Bir türlü yaptırılmadı. Bisiklet kullanılmaz hale gelince kendime farklı ev sporları buldum.

Zayıflamak için "Leslie Sansone's Walking at Home" un eğlenceli videolarla hazırladığı evde yürüyüş programını severek uyguladım. Özellikle kış aylarında en sık yaptığım Leslie Sansone evde yürüyüş programları sayesinde fazla kilo almayı önlemeye çalıştım.Yazımı okuyan şeker ve tiroid hastalarına, sağlığına dikkat edenlere ve zayıflamak isteyenlere mutlaka evde veya dışarıda yürüyüş yapmalarını tavsiye ederim.

Şeker ve Tiroid hastası olmam ile birlikte bel fıtığı rahatsızlığım da var. O yüzden ağır sporları yapmak yerine daha hafif yürüyüş sporunu yapmayı kendime uygun buldum. Herkes kendi vücudunu tanımalı, ona göre kendini zorlamadan, sürekli bir alışkanlık haline getirerek, kendine uygun sporu yapmalı. Ben ancak sizlere yol gösterici olabilirim. Leslie evde yürüyüş video programlarını uygulayan biri olarak sizlere daha bilinçli şekilde evde yürüyüş yapmanızı sağlayacak bilgi ve tecrübelerimi aktarabilirim.

Yeni Başlayanlara Leslie Sansone Evde Yürüyüş Yapmak İçin İpuçları

Evde Yürüyüş Yapmak

Leslie 1 mil kaç kalori?

(1 Mile In HomeWalk)
Ortalama 1 mil 100 kalori olarak verilmiştir. Kesin miktar değildir. Eğitmenler kesin miktar kalori yakmayı vermezler. Çünkü  kalori yakma  sağlık durumu, cinsiyet, yaş, kilo, kullanılan ilaçlar, hormonlar, genetik vb. faktörlere bağlıdır. Leslie Sansone evde yürüyüş programında 1 mil bazı kişilere 100 kalori yaktırabilir bazı kişilerde daha düşük veya daha fazla kalori yaktırabilir.

Leslie 1 mil kaç km ?

(Walk 1 Mile At Home)
Leslie 1 mil  evde yürüyüş videosunu uyguladığınızda 1.600 km yürümüş oluyorsunuz. Leslie 3 mil videosunu uyguladığınızda 1.600x3 = 4.800 km yürüyüş yapmış oluyorsunuz.

Leslie Sanson ile Evde Yürüyüş Programı Videoları Hakkında Bilgiler

Leslie Sanson Evde Yürüyüş Programı

Leslie Sanson Video Eğitimi 1 mil:


En kolay egzersiz 21 dakika sürer. Bu süre zarfında bir mil gidersiniz. "1 mil" eğitimi, sakin bir tempoda gerçekleştirilen basit egzersiz hareketleri ile evde yürüyüş yapmış olursunuz. Leslie Sanson'un ilk dersi yeni başlayanlar için ve hatta ameliyat veya travmadan kurtarılan insanlar için idealdir. Dengeli yürüme ve hafif egzersizler sayesinde eklemleri aşırı zorlamaz. Bu alıştırmalar sizin için kolay görünmese bile, 1 mil başlangıç video dersi ile "Yürüyüş" programına başlamanız önerilir. Eğitim Leslie Sanson "1 mil" bir giriş dersidir, bundan sonraki video eğitim programının tüm  özelliklerini daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.

1 Mile In Home Walk! / Walking Workout Videos



Leslie Sanson Video Eğitimi 2 mil:

"2 mil" eğitiminin kalbinde basit egzersiz hareketleriyle normal yürümek vardır. Bununla birlikte, bu kez, derslerin süresi artar, 21 yerine 33 dakika yürümeniz gerekir. Bu eğitimin yükü ağırlıklı olarak bacaklar ve karın kasları için hazırlanmıştır. Ders iki bölümden oluşur. İlk parçanın egzersizleri standart ısınmanın yerini alan yavaş bir hızda gerçekleştirilir. Dersin ikinci bölümünde, tempo biraz yükseltilerek vücut daha fazla yük alır ve aktif olarak kalori kaybetmeye başlar.

Burn Body Fat 2 Mile | 30 Minute Workout at Home



Leslie Sanson Video Eğitimi 3 mil:

Bu dersin süresi 45 dakikadır. Eğitim hızı önemli derecede artar ve yük sadece bacaklarda değil gövdenin üst kısımlarını da çalıştırır. Leslie Sanson'un "3 Miles" dersinin temel amacı kilo verme ve yağ yakma süreçlerini harekete geçirmektir. Buna ek olarak, bu derste eğitmen tarafından önerilen egzersizleri yaparak dayanıklılık geliştirebilir ve kalp kasını güçlendirebilirsiniz.

START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk



Leslie Sanson Video Eğitimi 4 mil:


"4 mil" dersi 67 dakika sürer. Bu eğitim oldukça yoğun ve ağır seviyededir. 4 mil ders egzersizlerini gerçekleştirmek zor değildir. Yükü bütün kas gruplarına eşit olarak dağıtmaktadırlar. Bu derste sunulan Leslie Sanson ile hızlı bir yürüyüş, aşırı kaloriyi yakmanıza, tüm kas gruplarını çalışmanıza, kalp kasını güçlendirmenize ve dayanıklılık sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Leslie Sansone: 4 Mile Power Walk


Video Eklenecektir.

Leslie Sanson Video Eğitimi 5 mil:


Bu ders 70 dakika sürüyor. Eğitim "5 mil" çok yoğun ve zor. "5 mil", fiziksel dayanıklılığı iyi olan insanlar için idealdir. Bu dersin egzersizleri aşırı kilo almaktan kurtulmakla kalmayıp aynı zamanda tüm kas gruplarını da çalıştırmayı destekler.

Leslie Sansone: 5 Mega Miles


Video Eklenecektir.


Hedefiniz Nedir?

Genel sağlık içinse haftada 3-5 kez, hedefiniz kilo vermek ise haftada 4-6 kez evde yürüyüşle hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Yürüyüş, sağlıklı bir diyetle birlikte kilonuzu kontrol etmeye yardımcı olur. Bilim adamları tarafından yapılan araştırmaya göre; diyet planlarınızı değiştirmediğiniz halde kilo verebilir ve her gün en az 45 dakika boyunca yürüyüş yapabilirsiniz.Yürürken, kalp atış hızı artar ve bu kalori yakmanızı ve aldığımız ekstra kiloları vermeye yardımcı olur.

Leslie Evde Yürüş Programı Sonuç:
En kolay ders olan (1 mil) "Evde yürümek" programı ile eğitime başlayın, süreyi yavaş yavaş artırın. Beden sağlığınıza bağlı olarak, eğitim videolarının süresini ve miktarını kendiniz ayarlamanız gerekir.
"Leslie Sanson'la Yürüyüş" programına aktif olarak katılan insanların görüşleri doğrultusunda, her derste yürüyüş yapmak için birkaç gün veya hafta sonunu ayırmak daha iyidir. Alıştırmaları ezberledikten sonra, daha karmaşık bir spor seviyesine kolayca geçebilirsiniz. Programın etkisi konusunda, çoğu şey egzersizleri ne kadar doğru şekilde uyguladığınıza bağlıdır. Dördüncü veya beşinci mil size ağır geliyor, tam olarak yapamayacağınızı düşünüyorsanız, "2 mil" dersinin ikinci bölümünü takip etmek daha doğru olacaktır.
Yine, Leslie Sanson'un yorumları çoğunlukla olumludur.Düzenli olarak video derslerine katılanlar kilo verdiklerini, daha iyi hissettiklerini, selülit ve sağlık problemlerinden kurtulduklarını ve kötü ruh halinden çıktıklarını yazmaktadır.
Yapmanız gereken sadece Leslie Sansone'un videolarını izlemek aynı zamanda yaptığı hareketleri uygulamaktır. Kilo vermek ve sağlıklı olmak istiyorsanız kendinizi hazır hissettiğiniz zamanda başlayın. Leslie Sansone videolarını hem bayanlar hem de erkekler uygulayabilir.

Ve en çok merak edilen soru :

Leslie Evde Yürüyüş Programı İle Kaç Kilo Verdim?

Uzun zamandır spor ve diyet hayatımın tam ortasında oldu.Bir çok diyetisyen eşliğinde diyet yaptım.  Spor eğitmenleri ile spor salonlarında spor yaptım. Bu tecrübelerden sonra artık kendi beden sağlığımı ve vücut sağlığımı çok iyi tanıyorum. Spor salonlarına belli bir ücret ödemesini her zaman yapamayacağımı ve ağır sporları vücudumun kaldırmadığını anlamam ile yürüyüş sporunu yapmayı kendime uygun buldum. Bursa'da yaşadığımı bilenler biliyor. Bursa'da en çok memnun kaldığım diyetisyenim Gülcan Karpuz oldu. Evde yürüyüş programlarını yaparken aynı zamanda diyetisyenim Gülcan Karpuz'un bana uygun hazırladığı diyet listelerini uygulayarak 7 ayda 15 kilo verdim.(2016)😊15.82 TSH ile başladım."Tiroit hastaları kilo veremez" tezini de çürütmüş oldum.😊Hiç bir zaman hastalıklarımın arkasına sığınıp ondan kiloluyum demedim. Çünkü bunların hepsi BAHANE! Önce kendimizi kandırmak sonra çevremizi kandırmaktır.😚
Sağlıklı Kilo Vermek
Tiroit hastalığım için doktorum "fabrika çalışmıyor, iflas etmiş" diyor. Aynı zamanda şeker hastası olmam da sürekli diyetin hayatımda olmasına neden oluyor. Ancak her gün aldığım haplar, diyet ve spor sayesinde harekete geçirebiliyorum.Yani diyeceğim o ki herkes kendi vücudunu öncelikle tanısın. Kaç kilo vermek istiyor, hangi sporu sürekli yapabilecek, beden sağlığındaki olumsuzluklar nedir? Bunları öğrenmiş olmanız gerekiyor. Ondan sonrası mı? Sağlıklı beslenerek, evde veya dışarıda yürüyüş yapılarak kilo veriliyor.

Diyet Listeleri ile Öğrendiklerim

  • Diyet yapmaya başlamadan önce kilo alma nedenlerini öğrenme.(Tiroit, Şeker Hastalığı, D Vitamini Eksikliği vb.)
  • Sağlıklı ve dengeli beslenme
  • Şekerli yiyeceklerden uzak durma
  • Şekerli yiyecekler yerine meyve porsiyonları tüketme
  • Her öğünde mutlaka yeşil salata
  • Normalde yediğinin yarısı
  • Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da kepekli ekmek tüketmek
  • Bol su içmek (En az 2 litre)
  • Kişiye uygun spor (Evde veya dışarıda spor)
  • Üç beyazdan uzak durmak (Un,şeker ve tuz)
  • Motivasyon (Öncelikle içinizdeki motivasyon ve dışarıdan gelen motivasyonlar)
  • Erken saatlerde kahvaltı ve akşam yemeği (sabah en geç 09:00 'da kahvaltı,akşam en geç 07:00'da akşam yemeği)
  • Üç ana öğün üç ara öğün şeklinde beslenme
  • Azim (Sürekli olsa güzel olacak)


Leslie Sanson ile zayıflamak ve evde yürüyüş yapmak isteyenler Leslie Sansone's Walk At Home sitesinden çok daha fazla bilgiye ulaşabilir.Yeteri kadar ingilizce bilmiyorsanız siteyi Google Chrome'da açıp Google Translate sayesinde Türkçe'ye çevirebilirsiniz.Az çok site üzerinde bulunan anlatımları okuyabilirsiniz. Leslie ile zayıflama Türkçe videoları  bulunmamaktadır. İngilizce olarak videoları izleyebiliyorsunuz.

Metabolizma Hızlandırma Diyet Listesi yazımı da okuyabilirsiniz.

Son Sözler; Bu makalemi 2 yıl önce taslağa kayıt etmiştim. Bir üst madde yazdığım "Azim" sürekli olsa güzel olacak demiştim ya işte o azim ben de 3 yıl ara ile bozuluyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlıklarımı bozdum. Tekrar başladım. Bu sayfadaki videolar hem kendim için hem de sizler için bir arşiv niteliğinde eski alışkanlıklarımın ve deneyimlerimin toplamıdır. Sağlıklı ve dengeli beslenme ve yürüyüş alışkanlıklarımı bozduğumda yayımlanmak üzere kayıt etmiştim. Şimdi tam zamanı!

 

Sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlıklarım neler? Nasıl besleniyorum ? Rafine şekersiz tatlı tarifleri hepsi İnstagram hesabımda ve Youtube Kanalımda paylaşıyorum. 💖

İnstagram:  @sibellesaglikliyasam

Youtube:  Sibel'le Sağlıklı Yaşam  

Özellikle benim gibi Troid ve insülin direnci olan ve zayıflamak isteyenlere kapım açıktır.😇🙏

Herkese fit bir bedenle, sağlıklı bir yaşam diliyorum. 😊💟

Bu makale tamamen kendi tecrübe ve deneyimlerim sonucunda yazılmıştır. Bir başka Blog, Forum veya Web Sitesinde izin alınmadan ve kaynak göstermeden yayımlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır ve yasaktır.

Sibel Ordueri

Evde Yürüş Programı Tecrübelerimi Beğendiyseniz,Aşağıdaki Sosyal Ağ Butonları Sayesinde Paylaşabilirsiniz. 
💕⃕


"Evde Yürüyüş Nasıl Yapılır? - Leslie Sansone İle Zayıflayanlar" için 30 yorum:

  1. İnstagramda diyet günlüğünüzü takipteyim. Sağlıklı beslenme konusunda gerçekten azmine hayranım Sibel abla.😘 Leslie Sansone videoları çok işime yarayacak😁 Çok Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Leslie Sansone videoları sayesinde evde yürüyüş yapmak eğlenceli ve zayıflatıyor. Kim olduğunu anlayamadım :)

      Sil
  2. Daha önce hiç duymamıştım, çok ilgimi çekti. İyi ki yazmışsınız :) Bana da diyet için ilham oldu, teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyet yaparken motivasyon çok önemli. Leslie ve sağlıklı, dengeli beslenerek zayıfladım. Size kolaylıklar diliyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Öncelikle geçmiş olsun. Azmine hayran kaldım. 23 ve 15 kilo kolaylıkla verilemez diye düşünüyorum. Maşallah. Ben yürüyüşü çok seviyorum. Fakat tercihim sahilde yürümek. Kışın da evde deneyebilirim.😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Saadet Hanımcım. 15 yıldır dikkat ettiğimde kilo veren, dikkat etmediğimde çok kolay kilo alan biriyim. Tiroid ve insülün dirinci dikkat etmediğim zaman çok hızlı bir şekilde kilo aldırıyor. Bizler için artık sağlıklı ve denegeli beslenme ve yürüş hayat tarzı olmalı. Bunun için 15 yıldır çabalıyorum. Diyetisyen dönemi kış aylarına denk geliği için leslie ile evde yürüyüş yaparak zayıflamak eğlenceliydi. Havalar güzel olunca ben de dışarıda yürüyüş yapmayı seviyorum. Hele sahilde yürümek ayrı bir keyif. Yazın memlekette olacağım. Orada bol bol sahil yürüyüşleri yaparım artık.:)

      Sil
  4. Harika bir yazı olmuş, çok beğendim. Video destekli, kendi yaşamınızdan donelerle çok faydalı bence...Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Zayıflamak isteyenlere başlangıç videolarını derledim. Hem kendim hem de uygulamak isteyenler içinde kolaylık oldu. Leslie ile zayıflayanlar sonuçlardan memnun. Ben de çok memnun kaldım.

      Sil
  5. hipotiroidi haşimato ve insülin direnci olan biri olarak çok iyi geldi bu yazın.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde ben de haşimato, hipotiroidi ve insülin direnci var. Yıllardır sağlıklı ve dengeli beslenmeyi, yürüyüşü yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum. Zayıflamamızı engelleyen bu iki önemli hastalığa rağmen defalarca zayıfladım. "Tiroid hastaları kilo veremez, tiroit hastasısın kilo veremezsin, insülin direncin var zayıflayamazsın " diyenlere kulaklarımı kapattım. Doğru bildiğim yolda devam ettim. Hastalık arkasına saklanmadan hatayı kendimde aradım. Çünkü dikkat ettiğim dönem bu hastalıklar olsa da kilo verdim. Dikkat etmediğim dönemlerde de çok hızlı kilo aldım. Öyleyse suç hastalıkta değil. Kendimde! Hayat tarzımız sağlıklı, dengeli beslenme ve hareketli olduğunda tüm şikayetlerimiz bitiyor. Değerler normale geliyor ve kendimizi daha dinç, mutlu ve zayıflamış olarak hayata kaliteli bir şekilde devam ediyoruz.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  6. Yapmayacak olsamda gerçekten güzel bilgiler edindim emğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kim bilir belki bir gün fikriniz değişir ;)

      Sil
  7. Leslie Sanson ile evde yürüyüş yapma programını sağlıklı beslenme ile destekleyerek uygulamayı düşünüyorum. Aslında sürekli yürüyüş yapan biriyim. Ama süre olarak düzensiz olabiliyor. Leslie evde yürüyüş sürelerini de dikkate alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lesli videoları sağlıklı beslenme ile uygulandığında çok daha fazla etkili oluyor. Leslie videoları ile keyifli yürüyüşler dilerim canım. Yaz gelmeden leslie ile zayıflayanlar arasında olalım.:)

      Sil
  8. Leslie Sansone'un 1 millik yürüyüş videosunu izledim. Yürüyüşe başlamak için ideal görünüyor. Vücudu sistemli çalıştırdıktan sonra evde yürüyüş yapılarak kilo verilebilir, neden verilemesin ki? Ama devamlılık ve bahsettiğin azimli olma durumu mutlaka gerekli.
    Sağlık herşeyin başında geliyor. Hem geçmiş olsun hem de kolaylıklar diliyorum canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Zülal'cim her şey beyinde bitiyor. Ve azim, motivasyon çok önemli bu süreçte. Leslie 1 mil videosu en basiti fakat öyle bir ter attırıyor ki:)) Sağlık söz konusu olunca ben de her şey geri plana atılıyor. Çok şükür 30 gün oldu. Sağlıklı ve dengeli beslenme + yürüyüşlere devam ediyorum. Kendimi daha dinç ve mutlu hissediyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  9. Oldukça detaylı ve bilgilendirici bir yazı olmuş.
    Evde yürüyüş yapmak benim gibi yürüyüş alanı olmayan kişilere oldukça faydalı bir teknik. Leslie Sansone yürüyüşlerini ben de yaptım ve ciddi faydasını gördüm. Hatta yeniden başlama düşüncesindeyim. Özellikle beslenme diyeti yapanlara Leslie yürüyüşlerini kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle ablam. Leslie ile yürüyüş yapmanın ben de çok faydasını gördüm. Dışarıda yürüyüş yapamayanlar için harika bir çözüm. Tekrar başlaman dileğiyle.

      Sil
  10. İnsanlar genelde açık havada kilo vermeye çalıştıklarından kış aylarında kilo alıyorlar. Yazınız bu anlamda çok faydalı olmuş. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, genel anlamda baktığımızda kış aylarında kilo artışı fazlalaşıyor. Havanın soğuk olması daha çok evde tv veya pc karşısında hareketsiz günler en büyük etken sanırım. Bir de canımız sıkıldıkça mutfağa saldırmak da olabilir.:)) Leslie videoları sayesinde kış aylarında da hareketli olmak, yürüyüş yapmak mümkün. Ben leslie videolarını severek yapıyorum. Leslie ile zayıflayanlar arasında olmak büyük keyif. Ben teşekkür ederim Fatih Hocam.

      Sil
  11. Leslie ile zayıflayanlar arasında ben de varım! Yazınız beni çok motive etti. 3 haftada 4 kilo verdim. Yazınızı yer imlerine kayıt etmiştim. Her gün açıp leslie videolarını uyguladım. Biraz da beslenmeme dikkat ettim. Şimdi çok mutluyum. Ben de haşimato hastasıyım. Harikasınız, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Tebrik ederim. Haşimato hastalarının hareket etmesi şart. Leslie ile zayıflamanıza sevindim. Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
    2. Tebrik ederim.Azim ve istikrar olunca başarı kaçınılmaz oluyor.

      Sil
  12. Sibel'ciğim şimdi 1.mil yaptım sâyende... çok teşekkür ederim bitanem... ter su içinde kaldım... 2 ve 3 ne olur bilmiyorum🥰💜😁💃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Selma ablacım. Ne güzel. Seni tekrar aramızda görmek istiyorum. Blog yorumlarına geç döndüğüm için kusuruma bakma ne olur. Pc çok uzun süre bozuktu.
      Sevgiler.

      Sil
  13. Merhaba Sibel hanım size bişey soracam bel fıtığı bende de var leslie yapmak için doktorunuza danışınız mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Leslie Sansone ile evde yürüyüşler bel kaslarını çok fazla zorlamadığı için en uygun spor olarak doktorum da tavsiye etmişti. Sevgiler.

      Sil
  14. Evde yürüyüş leslie sansone ile bende zayıfladım.1 mil ile başladım.İlk hafta 1 mile yaptım.1 mile uyguladıktan sonra 2 mil geçtim 2 mile videolarınıda 1 hafta uyguladım.Ardından 1 hafta 3 mil leslie yaptım.3 haftada yediklerimede dikkat ederek 5 kilo verdim.leslie Sansone ile zayıflayanlar anlattıkça imreniyordum.Ama bir türlü başlayamıyordum.Taki sizin hikayenizi ve yazınızı okuyuncaya kadar bana motivasyon kaynağı oldunuz.Tüm leslie sansone videolarını bir arada elimin altında olması çok faydalı oldu.Çok teşekkür ederim Sibel Hnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leslie ile evde yürüyüş yaparak zayıflamanız çok güzel.👏 Sizin adınıza sevindim.
      Rica ederim.😍

      Sil

"Sosyal Medya Kafe'de kullanılan ekran görüntüleri, fotoğraflar ve yazılar Sosyal Medya Kafe'ye aittir. Yazıların ve fotoğrafların yayın hakkı sadece www.sosyalmedyakafe.com'a aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden bir başka blogda veya web sitesinde yayınlanması, tariflerin veya yazıların ekran görüntüsü alınarak sosyal ağlarda paylaşılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası`na aykırıdır. Aksi taktirde 5846 Sayılı Fikir ve Sanat serleri Yasası gereği suç duyurusunda bulunulacaktır. Yasal yükümlülüğü vardır."
Sosyal Medya Kafe Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır...